Lerager efter 7-0: Ville have scoret flere mål

FC København vandt søndag med hele 7-0 over OB i Parken, men ifølge profilen Lukas Lerager ville holdet gerne have scoret endnu flere gange. 

Søndag aften tog OB på besøg i Parken, hvor de skulle møde et formstærkt og selvtillidsfyldt FC København-mandskab.

Fynboerne endte med at lide et forsmædeligt 7-0-nederlag efter en skuffende kamp, som dog heller ikke blev nemmere af to røde kort.

Efter opgøret gav FCK-profilen Lukas Lerager sit syn på den knusende sejr, som ifølge danskeren gerne måtte have været endnu større.

“Det er selvfølgelig rart at lave syv mål. Vi ville gerne have lavet flere, men vi blev også hjulpet på vej med et rødt og et mere i anden halvleg,” udtalte midtbanespilleren ifølge bold.dk og tilføjede:

“Det er til gengæld rart at se, at vi hele tiden blev ved og søgte kassen. Især når vi har misset en del,” lød det fra Lukas Lerager.

FCK befinder sig på en aktuel 2. plads i Superligaen. Du kan se Superliga-stillingen her.

Med sejren på 7-0, så tangerede FCK Superliga-rekorden for flest mål i én kamp. Den tidligere rekord lød nemlig også på en 7-0-sejr. Foruden FCK’s sejr søndag, så har man tre gange tidligere kunnet opleve et Superliga-mandskab vinde med syv overskydende mål.

Hvis du ikke vil misse sportsnyt i fremtiden, så følg de seneste sportsnyheder på 100Sport.dk, hvor du opdateres minut for minut.

In this article