Slimane-agenter forstår ikke Brøndby-beslutning

Anis Ben Slimanes agenter forstår ikke Brøndby IF’s beslutning om, at den centrale midtbanespiller skulle starte på bænken det meste af foråret.  

Den tidligere Brøndby IF-spiller Anis Ben Slimane startede på bænken det meste af foråret, og det undrer den nuværende Sheffield United-mands bagland.

Valget om kun at lade Slimane få enkelte indhop forstår tuneserens agenter ikke meget af. Det fortæller Otman El Falaki i dokumentaren “Anis Slimane – Imod Alle Odds” fra UP Media.

“Jeg skal også være ærlig, og der synes jeg ikke, at det sluttede på den måde, som jeg egentlig havde tænkt det. Jeg synes ikke, det giver mening at gå fra at starte inde mod Frankrig ved et VM til at starte ude mod Horsens,” siger han og fortsætter:

“Og så i de efterfølgende fem-seks måneder kun få enkelte startpladser. Det synes jeg, han er for god til,” lyder det fra agenten.

Denne holdning deler hans kompagnon fra agentfirmaet LEAD Football, Avni Asani.

“Det var en mærkelig tid. De ting, der blev sagt til ham, var vi mega uforstående overfor, men samtidig skulle vi også sige: ‘hey, kom nu videre. Du skal noget andet lige om lidt. Du får dit skifte.'”, siger han og fortsætter:

“Det var mærkeligt, at han skulle forlade Brøndby på den måde uden noget spilletid efter så mange år med den succes, som man har haft. Det er ikke fordi, at han var blevet dårligere henover et par måneder,” udtaler Avni Asani.

22-årige Anis Ben Slimane forlod Brøndby IF til fordel for Sheffield United tilbage i juli måned.

In this article