Delaney: Hoffenheim ødelagde næsten min karriere

Den danske landsholdsspiller Thomas Delaney er glad for at være i belgiske Anderlecht, efter Hoffenheim nærmest ødelagde midtbanemandens karriere.

Thomas Delaney skiftede i sommer fra Sevilla til Anderlecht på en lejeaftale, og det har gjort ham godt.

Smilet er tilbage på den danske midtbanespillers læber, og han langer nu ud efter Hoffenheim, som han var udlejet til i foråret.

“Min familie og jeg har det godt her. Takket være Anderlecht er jeg tilbage på det danske landshold, efter at Hoffenheim nærmest ødelagde min karriere,” siger Delaney til Het Nieuwsblad og fortsætter:

“Pludselig mente træneren, at jeg ikke længere var god nok til at spille i bunden af Bundesligaen, og han skubbede mig helt ud af holdet med to og en halv måned tilbage af sæsonen,” udtaler danskeren.

“Nu er jeg fit igen, og jeg føler, at jeg stadig har nogle år i mig. Måske gør jeg det bare bedre i en klub, der kæmper om trofæer i stedet for en klub, der spiller for at undgå nedrykning,” lyder det fra 32-årige Thomas Delaney.

Anderlecht indtager en aktuel 2. plads i den belgiske liga.

In this article