Brentford-dansker: Ivan Toney fortjener skifte

Den danske Brentford-midtbanespiller Christian Nørgaard mener, at angriberen Ivan Toney fortjener at forlade Premier League-klubben til sommer. 

Brentford vandt i weekenden med 2-0 over Wolverhampton, hvor Christian Nørgaard og Ivan Toney stod for holdets to scoringer.

Og den danske landsholdsspiller mener, at Ivan Toney har fortjent at forlade Brentford, hvilket efter alt at dømme vil ske til sommer.

Det fortalte Nørgaard til Daily Mail efter kampen.

“Toney bliver naturligvis et stort tab, men lad os se, hvad der kommer til at ske til sommer. Klubben er også kendt for at sælge spillere og erstatte dem med topkvalitet,” sagde danskeren og fortsatte:

“Da Ollie Watkins skiftede (til Aston Villa i 2020, red.), var han en vigtig spiller for os, og så fik vi Ivan Toney ind i stedet,” udtalte Christian Nørgaard.

“Det er åbenlyst, at Toney med stor sandsynlighed forlader os til sommer, og det fortjener han også, men jeg ved, at klubben er virkelig gode i rekrutteringen, så de vil finde en afløser, som er lige så god,” lød det fra Brentford-danskeren.

Ivan Toney har været rygtet til klubber som Chelsea og Arsenal.

In this article