Back-Boilesen frygtede karriere-død

Boile

Selvom Boilesen nu langsomt og sikkert har kæmpet sig tilbage i noget der ligner hans gamle form, har der været vilde spekulationer undervejs i den rigtig lange skadespause på mere end et år. Dette kommer frem, ovenpå den vellykkede comeback-kamp igår.

Under det lange fravær fra fodboldbanen, har bekymringerne været ret heftige fra den danske venstreback. Sågar frygtede han på et tidspunkt, om han nogensinde ville vende tilbage.

– På et tidspunkt tænkte jeg, at jeg ikke ville komme tilbage til topfodbold igen. Jeg havde en test på hospitalet for fire-fem måneder siden, hvor min nerve i benet skulle testes. Var den ikke gået godt, havde det formentlig været enden på min fodboldkarriere på topplan. Heldigvis gik den godt, og så har jeg aldrig tænkt på det siden, udtalte Nicolai Boilesen til TV2.

 

In this article