Ungt målmandstalent til prøvetræning i Millwall

Vi fik Filip til at holde vores D' BOLD-trøje op, da vi mødte ham i Forum.

11-årige Filip Mellbin fik en stor oplevelse, da han i sidste uge var til prøvetræning i Millwall FC.

D’ BOLD har flere gange tidligere snakket med den kun 11-årige målmand Filip Mellbin, som vi bl.a. havde fornøjelsen af at snakke med på Fodboldmessen i sommeren 2014, lige inden han skulle på et træningsophold hos London-klubben West Ham, som dog aldrig blev til noget.

Nu har Mellbin så endelig været en tur i England, hvor han har været til forskellige træninger, og specielt en træningskamp for Millwall FC’s U11-hold var en stor oplevelse.

– Det var en god oplevelse. Jeg var lidt nervøs, men det var sjovt at prøve at spille med dem, siger Filip Mellbin til D’ BOLD.

Det var meningen, at keeper-talentet skulle have prøvetrænet hos Tottenham, men det blev aldrig til noget. Men det tog den unge målmand sig ikke så meget af.

– Det var okay, nu når jeg fik lov til det her (Millwall-træningen, red.). Det var måske endda bedre på nogle punkter. Det var rigtig sjovt at spille med Millwall, men jeg ville selvfølgelig gerne have været inde og spille i Tottenham, forklarer Filip Mellbin til D’ BOLD.

Her var Paul Palmer, cheftræner for alle 8-12-årige på Millwall-akademiet, yderst imponeret af den unge dansker.

– Filip kom og trænede med os i dag (i mandags, red.) og viste at han har gode tekniske evner og det virkede som om, at han ”var hjemme”, selvom han ikke havde mødt nogle af de andre drenge før, siger Paul Palmer og fortsætter:

– Vi var meget imponeret af det vi så og han er helt klart en vi gerne vil se igen. Han gjorde det rigtig godt.

Det var takket være målmandstræneren Darren Hart fra Keepers Development & Coaching, KD&C, hvor Mellbin har været i ’målmandsskole’, at træningsturen til England blev mulig. Du kan læse mere om Filip Mellbins oplevelser med KD&C her.

Mellbin spiller til daglig i Virum-Sorgenfri Boldklub.

 

In this article