Arbejdsivrig 19-årig FCV-debutant: Bare om at slå til

19-årige Victor Wagner Pedersen havde som FC Vestsjællands yngste mand i truppen ingen forventninger om at starte inde i sæsonpremieren mod Silkeborg IF. Det gjorde han dog, og det var bare om at slå til, forklarer han.

Nedrykkerne fra sidste sæsons Alka Superliga, FC Vestsjælland, har sagt farvel til en hel stribe af erfarende profiler efter degraderingen til 1. division. Derfor måtte Slagelse-klubben i lørdagens Bet25 Liga-premiere mod Silkeborg IF stille med et noget yngre og mere uerfarent hold end vanligt.

De to tidligere Esbjerg-talenter Peter Jul Nielsen (19) og Victor Wagner Pedersen (19) var at finde i vestsjællændernes startopstilling i Søhøjlandet, og sidstnævnte havde ikke forventet at finde sig plads i træner Michael Hansens startellever. Slet ikke som midtbanespiller som det var tilfældet, selvom den unge Wagner normalt gør sig som midtstopper.

LÆS OGSÅ: Blev glemt i Wolverhampton: Nu skal 19-årige Wagner rejse karrieren i FC Vestsjælland

– Jeg forventede ikke noget som helst. Jeg er den yngste mand i truppen og er taget ind som udviklingsspiller. Når jeg får chancen, er det bare med at slå til, selvom det er en svær modstander. Der er ingen undskyldninger, siger Victor Wagner Pedersen til D’ BOLD og fortsætter om debuten:

– Det var fedt at opleve. Det var en god modstander i Silkeborg, så det gjaldt bare om at komme ind og arbejde hårdt.

Victor Wagner Pedersen fik en lille times tid på banen, inden han blev pillet ud til fordel for Morten ‘Molle’ Rasmussen. Lige i starten af anden halvleg havde Silkeborg bragt sig foran på en dødbold, mens det kort tid efter Wagners udskiftning blev 2-0 til silkeborgenserne på et mål af Robert Skov. Jean-Claude Bozga fik med et hovedstød tæt under mål reduceret til resultatet 2-1 i overtiden, men Victor Wagner Pedersen var ikke overraskende utilfreds med åbningsnederlaget til nedrykningskollegerne.

– Det er aldrig sjovt at tabe. Jeg føler egentlig, vi er godt med i første halvleg, inden de så får to brænd ærgerlige mål.

– Jeg er tilfreds med at få min debut, men jeg kan ikke være tilfreds med, at vi taber. Lige meget hvordan det var gået til, og vi havde tabt, ville jeg ikke kunne være tilfreds med min præstation. Nu har jeg været inde at mærke niveauet på en plads, jeg ikke har spillet før, og så er det bare med at arbejde ud fra det, siger den unge FC Vestsjælland-spiller.

Victor Wagner Pedersen har tidligere været tilknyttet engelske Wolverhampton, som han skiftede til som 17-årig.

 

 

In this article