AB-spiller: Turneringen gør os bedre

AB Gladsaxes U/15-hold har været at finde til Brøndby Elite Cup 2015, men var senest at finde i Crowne Plaza Elite Cup 2015-turneringen, der fandt sted i Kastrup, fra den 14. til den 16. august, og vi har, via D’ BOLDs udsendte, hevet fat i Mikkel Henriksen fra ABs U/15-hold.

I løbet af Crowne Plaza Elite Cup 2015-turneringen, kom flere hold i spil, heriblandt udenlandske såsom SL Benfica, men også lokale, såsom AB Gladsaxe. Vi har, via D’ BOLDs udsendte, interviewet flere spillere, som var at finde igennem turneringen, heriblandt en AB-spiller, Mikkel Henriksen, som fortæller om holdets gang i turneringen, og den udvikling holdet har gennemgået begge turneringer igennem.

– Altså – det er gået fint. Vores resultater har ikke været med os, men det er gået fint, begynder spilleren til D’ BOLDs udsendte, og fortæller at holdet, i hans øjne, har spillet god fodbold, også mod SL Benfica, til hvem de tabte 2-0.

– De scorede lige de sidste to mål og vandt 2-0. Der er ikke så meget at gøre, fortæller spilleren.

Hvad angår hold som Benfica, som holdet fra Gladsaxe ikke har stiftet bekendtskab med, tidligere, føler Henriksen, at et møde med hold som Benfica styrker AB Gladsaxe, grundet den udfordring der er at finde i sådanne kampe.

– Jamen, det er fedt. Det er en god oplevelse at møde nogen
der er lidt større og lidt bedre, fortæller holdets 5’er, og fortsætter:

– Vi har jo mistet helt vildt mange spillere, så det har været ret godt lige at få nogle turneringer og nogle kampe i benene, for ligesom at få spillet os sammen med de nye spillere, og omgivelserne dertil, fortæller spilleren, med henvisning til de kampe, holdet har spillet i både Brøndby Elite Cup, men også til Crowne Plaza Elite Cup i Kastrup.

Spørger man Henriksen, føler han, at holdet har forbedret sig, hvad angår samspillet.

– Vi er blevet bedre og bedre til at spille sammen. Det gik ikke så godt i starten, men nu er det blevet okay, og vi spiller fint, forklarer det unge talent.

AB Gladsaxes U/15-hold måtte tage til takke med en 11.-plads til Crowne Plaza Elite Cup 2015, efter de, i deres sidste kamp i turneringen, slog Næstved IF med 3-0.

 

 

In this article