U/15-Brøndby-spiller om Crowne Plaza: Bedre sammenhold

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

D’ BOLDs mand på marken har, blandt andet, interviewet en U/15-spiller fra Brøndby IF. Spilleren går under navnet Morten Wetche Frendrup, og i et interview med D’ BOLD, fortæller spilleren om sin oplevelse i Crowne Plaza Elite Cup, i Kastrup, som, ifølge ham selv, har været meget lærerig.

D’ BOLD har haft en mand ude på marken, og han har, blandt andet, interviewet en Brøndby-U/15-spiller, Morten Wetche Frendrup, der, på trods af nederlagene, ser turneringen som en lærerig oplevelse.

– Vi har lært rigtig meget, synes jeg, set i forhold til samholdet. Det er blevet meget bedre, fortæller Frendrup til D’ BOLDs udsendte, og tilføjer følgende om sammenholdet, som han mener er styrket:

– Denne turnering (Crowne Plaza Elite Cup 2015, red.) har givet os (holdet, red.) rigtig meget, både socialt og fodboldmæssigt. Jeg synes, vi har lært meget, af at tabe to kampe i træk, og det er også svært at rejse sig efter to nederlag, men det synes jeg, at vi har gjort godt, fortæller spilleren, med henvisning til, at holdet, havde to nederlag, mod, henholdsvis, tyske Hamburg og svenske IFK Göteborg.

Faktum er, at holdet fra Vestegnen endte på en tredjeplads i pulje 2 – som de var i turneringen igennem – hvori der var fire hold. Hernæst spillede holdet en placeringskamp om syvendepladsen i turneringen – en kamp, hvor Brøndby IF besejrede Käpa United med 3-1. Kampen var holdets sejr nummer to i turneringen, og sammenlignes holdets gang i turneringen i Kastrup – Crowne Plaza Elite Cup – med turneringen, hvor Brøndby var værter, er der en forskel for den unge anfører.

– Til Brøndby Elite Cup 2015, fik vi længere tid til at restituere, og det fik man ikke på samme måde her, fortæller anføreren, Morten Wetche Frendrup til D’ BOLD.

– Vi ramte bare ikke niveauet på dagen, tilføjer han, med henvisning til de tabte kampe i turneringen.

På trods af nederlagene, er spilleren sikker på, at der er noget at tage ved lære af, fra deltagelsen i Crowne Plaza Elite Cup 2015.

– Det bliver nok vores udvikling i sammenholdet, vi tager med videre til næste sæson, fortæller den unge spiller.

– Vi har lært hinanden meget bedre at kende, afslutter han.

Brøndby IFs U/15-hold var, da alle kampe var spillet i pulje 2, på en tredjeplads med tre point, og havde en målscoredifference på -2.

In this article