Brink om debut: Det er stort

football-boots-487007_1280

Mark Brink var blandt EfB-debutanterne til pokalkampen mod Serie 2-klubben, Sohus – kampen endte hele 9-0 i Esbjergs favør, til stor glæde for den unge spiller.

D’ BOLD talte, i forrige uge, med Mark Brink Christensen vedrørende en potentiel debut hos Esbjerg fB – en debut, han synes lå fjernt ude i fremtiden. Det viste sig dog imidlertid ikke at være tilfældet. I går, tirsdag, var dagen hvor Esbjerg fB mødte Serie 2-holdet Sohus, og her fik Mark Brink Christensen officiel debut for Esbjerg fBs førstehold. Her fik han spilletid i samtlige af kampens 90 minutter, og det var derfor en glad Brink, der mødte pressen efter storsejren.

– Det er en fin start på min seniorkarriere, her i Esbjerg, fortæller Brink med henvisning til sin officielle debut, til klubbens officielle hjemmeside, og tilføjer, at forskellen på et Superliga-hold og et Serie 2-hold skulle vises, og også var til at se i løbet af kampen.

– Det (kampen, red.) var en fin måde at træne det offensive her – vi har ikke fået lavet mange mål her i de seneste par kampe, tilføjer debutanten.

Brink er dog godt opmærksom på, at kampen ikke var en Superliga-kamp, og han har derfor ikke helt nået sit mål endnu.

– Det (spilletid i Sohus-kampen, red.), giver, selvfølgeligt, ikke den samme følelse (af glæde, red.), som hvis jeg havde fået en Superliga-debut, fortæller Brink til dbold.dk efter kampen, med henvisning til forholdene mellem Sohus og Esbjerg, og Esbjerg og et Superliga-hold, rent niveaumæssigt, fortæler han til D’ BOLD.

Han føler dog ikke, at debuten var lille af den årsag.

– Jeg synes da stadig, at det er stort, når man tænker på, at vi stillede med et stærkt hold, og jeg fik lov til at spille hele kampen – så set på den måde, så er det da fedt, fortæller Brink til dbold.dk.

– Superliga-debuten mangler, og det er dét, jeg ser som det største, afslutter han til D’ BOLD.

Mark Brink og Esbjergs storsejr ser dem videre fra DBU Pokalens 1/32te-runde, og videre til runden med de resterende 16 hold i den regionale turnering.

In this article