U/17 Hold øje med #1: Emil Frederiksen, Viborg FF

Vi har, på D’ BOLD, skudt en ny artikelserie igang, hvor vi præsenterer jer for et U/17- og et U/19-talent, som du skal holde øje med. I denne uge starter vi med Viborg FF-spilleren Emil Frederiksen. 

Alder: 15
Højde: 
170 cm

Klub:
Viborg FF
Tidl. klubber:
 –
Position: Min foretrukne position er på den offensive midtbane.

Styrker: Overblik, teknik, målfarlighed, holdspiller, løbekapacitet.
Svagheder:  Hovedspillet og en lille svaghed i mit højreben..

Mig og landsholdet: Landsholdet er en stor drøm for mig.

Sådan forbereder jeg mig til kamp: Får det rigtige af spise, og får den søvn jeg har brug for.
En god træner skal kunne: Lære fra sig og kunne motivere mig som spiller.

Største oplevelse med fodbolden: Da jeg scorede tre mål i Brøndby Elite Cup-finalen i 2014/15 mod tyske Hamborg.
Min største inspiration: FC Bayern München-spilleren Mario Götze.
Målsætninger for denne sæson: Vinde divisionen og være en vigtig spiller for Viborg FF.
Målsætninger for min karriere: Kunne komme til at leve af at spille fodbold

Forneden kan I se billeder af Emil Frederiksen i aktion, i én af de seneste kampe for klubben fra Viborg. Klik på billedet for at forstørre – anvend derefter tilbage-pilen, i browseren, for at vende tilbage til artiklen. Alle billeder er taget af Bech-Photo.dk.

In this article

Join the Conversation