Talenttid – U/17 Ligaen – 05.11.2015 – Masser af mål, overraskelser og point

I skyggen af den professionelle seniorfodboldverden finder vi talenternes skueplads. D’ BOLD inviterer jer indenfor I en verden, hvor unge, håbefulde spillere på daglig basis gør deres ypperste for at forfølge drømmen. Læs med her, for at høre denne uges bedste nyheder om dansk ungdomsfodbold!

U/17 Ligaen

u17ligaen

OB U/17 og HB Køge i tæt kamp

Selvforståelsen i den fynske ådal er helt sikkert til mere end en næstsidsteplads i den landsdækkende U/17 liga. Det er dog de barske realiter efter otte spillerunder, hvor det blot er blevet til en enkelt sejr.

I lørdagens kamp mod HB Køge skulle man have haft nummer to.

Men sådan blev det ikke.

Læs resten af referatet her.

AaB stjal point fra FC København

t kalde et opgør mellem nummer et og seks i rækken for et topopgør er nok så meget sagt, sidder du måske og tænker.

Men taget i betragtning, at AaB har været en af U/17 Ligaens største positive overraskelser, og blandt andet har besejret FC Nordsjælland og FC Midtjylland, så dette prædikat vel meget sigende for kampen.

En kamp som formede sig til at være en jævnbyrdig affære. FC København led senest første pointtab i sæsonen, da Randers drillede løverne, og lørdag tydede noget på et nyt pointtab for topholdet – AaB var gode.

Mod første halvlegs slutning kom københavnerne dog bedre med i kampen, og tilkæmpede sig et smalt overtag. I hjemmeholdets gode periode fik man da også bragt sig i front ved U/17 Ligaens topscorer og landsholdsaktuelle Jonas Wind, som fra straffesparkspletten garnede for niende gang i sæsonen. Stadionuret viste efter en lige første halvleg 1-0.

Læs resten af referatet her.

U/17 Ligadebutant overraskede mod AGF

At der er stor forskel på U/17 Divisionen og U/17 Ligaen er gået op for Haderslev, som inden denne sæson tog springet mellem de to rækker.

Inden hjemmekampen mod AGF havde sønderjyderne tabt fem af ni kampe, og i skrivende stund endnu ikke vundet. Man havde dog i flere omgange leveret gode præstationer, og derfor var der stadig grund til optimisme for træner Thomas Vilstrup og de øvrige Haderslev-delegerede inden kampen mod de århusianske talenter, som ligeledes var at finde i den tunge ende af tabellen.

Turen fra Aarhus til Haderslev tager ikke lang tid, men det gjorde kampen til gengæld.

Sådan må det i hvert fald have føltes for de fremmødte tilskuere, som ikke fik meget at varme sig på denne småkolde efterårsdag. Mål og chancer var der ikke mange af, og man skulle hen til anden halvleg for at finde noget, der kunne få tilskuerne op af stolene.

Læs resten af referatet her.

FCM sejrede sikkert i U/17-opgør mod Brøndby

FC Midtjylland havde endnu ikke vundet en kamp på udebane for sæsonen, hvorfor kampen mod de forsvarende mestre fra Vestegnen lagde op til en vigtig og intens kamp.

Og intens – dét blev den.

Der var, i første halvleg, godt pres fra begge lejre, hvor de jyske gæster havde overtaget, når det kom til spillet i den sidste tredjedel af feltet. Her kom de frem til to chancer, hvor afslutningerne ikke bar frugt. Dette var også grunden til, at holdene gik til halvleg med 0-0 som resultat.

Læs resten af referatet her.

Silkeborg sejrer for tredje gang i træk i U/17 Ligaen

Lørdag kunne Silkeborg byde Randers velkommen til Søholt og holdenes opgør i U/17 Ligaen. Efter nederlag i sæsonens første fire runder er Silkeborg for alvor kommet i gang og havde lørdag mulighed for at hente tredje sejr på stribe.

Efter fem minutters spil lignede det dog ikke, at det ville ske, da Randers’ Simon Jensen bragte gæsterne foran. Til lørdagens kamp havde Silkeborgs U/17-cheftræner, Jesper Mikkelsen, skiftet på tre af fire forsvarspositioner, og scoringen viste også, at de nye makkerskaber krævede tilvænning.

Læs resten af referatet her.

Lyngby brød FCN’s sejrsstime i U/17 Ligaen

De Kongeblå fra Lyngby tog lørdag imod lokalrivalerne fra Farum, FC Nordsjælland, der forud for U/17 Ligarunden i lørdags havde hentet seks sejre i de seneste seks opgør.

Lyngby, der kæmper for at hænge på i subtoppen af tabellen, havde altså muligheden for at drille rivalerne i kampen om topplaceringerne og selv spille sig tættere på topholdene anført af FC København.

I en lige første halvleg var FC Nordsjælland tæt på at bringe sig i front efter tyve minutters spil, men Lyngbys Emil Kornvig hjalp sin målmand og reddede på stregen.

Læs resten af referatet her.

Esbjerg mødte Vejle Boldklub i U/17 Ligaen

Der var lagt op til en god kamp, da Esbjerg fB og Vejle Boldklub mødte hinanden i U/17 Ligaen. Kampens begyndelse var dog ikke den mest intense, og bestod hovedsageligt af frem- og tilbagespil af begge hold, idet de ville se hinanden ad. Der var dog én chance til gæsterne fra Vejle, hvor afslutningen prellede af på stolpen. 0-0 var halvlegsresultatet.

Esbjerg fik langsomt overtaget fra anden halvlegs startfløjt, og havde adskillige chancer på mål. Den første chance kom på et hjørnespark, hvor Frederik Christensen headede bolden på tværs af boksen, hvor Patrick Egelund måtte se sin afslutning blive reddet på stregen.

Efter 65 minutters spilletid kunne nogle spillere dog udbryde i jubel.

Læs resten af referatet her.

Det er værd at notere sig, at det er vanskeligt at samle information om diverse kampe, spillere osv. fra U/19 Ligaen, da vi her på Talenttid er de eneste, der fuldt og fast fokuserer på de bedste danske ungdomsligaer. Derfor har vi brug for DIN hjælp, til at udvikle både Talenttid men også dansk ungdomsfodbold, som vi her på D’ BOLD mener, får for lidt medietid. Er du uenig i nogle af kåringer? Mangler vi at skrive om noget, eller er vi bare helt ude i hampen, ja så skal du være velkommen til at kontakte os, ligesom vi med fordel altid modtager information om spillere, hold, trænere og hvad der ellers rører sig.

In this article