Storskuffet Duelund – fik ingen spilletid mod drømmeklubben United

Embed from Getty Images

FC Midtjyllands unge, offensive kraft er vildt skuffet over, at han ikke fik nogen spilleminutter i Europa League-kampene mod hans favoritklub, Manchester United.

18-årige Mikkel Duelund viste virkelig lovende takter sidste kalenderår, hvor han fik sit store gennembrud for mestrene, FC Midtjylland, i Alka Superligaen. I går blev han belønnet for det, da han modtog DBU’s pris som Årets U/19-talent 2015.

Duelund er derfor skuffet i stor stil over, at hans store år ikke berettigede ham til at få spilleminutter imod Manchester United i Europa League-kampene. Den unge FCM’er har nemlig været United-fan i mange år.

– Det er helt vildt skuffende. Min efterårssæson har berettiget mig til at få minutter i de to kampe. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke er skuffet, siger Mikkel Duelund om den manglende spilletid til Metroxpress.

Mikkel Duelund har spillet 13 kampe for FCM i denne sæson og bidraget med fire mål.

In this article