Randers-spiller og to andre efterudtaget til U/20-landsholdet

Embed from Getty Images

Edgar Babayan har fået sit danske pas i hus, og tager derfor med U/20-landsholdet til Milano for at møde Italien. Også Mathias Hebo og Oliver Drost er udtaget, som erstatninger for skadede spillere.

På onsdag møder et dansk U/20-landshold Italien i en venskabskamp. Kampen er bl.a. arrangeret med det formål, at U/21-landstræner Niels Frederiksen kan danne sig et overblik over nogle af de spillere, som kommer til at spille på hans kommende U/21-landshold.

Landstræneren udtog for en uge siden 15 spillere til træningskampen. Niels Frederiksen har dog siden hen modtaget afbud fra https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Olesen (SønderjyskE), Mikkel Duelund (FC Midtjylland) og Mads Thychosen (FC Midtjylland) pga. skader, hvorfor han har udtaget tre erstatninger til truppen.

20-årige Edgar Babayan fra Randers FC er blevet udtaget, og dermed udset til sin debut i de danske farver. Randers-spilleren kom til Danmark som treårig, og har armenske rødder. Han modtog i forrige måned sit danske pas.

Derudover har Niels Frederiksen indkaldt Mathias Hebo Rasmussen fra FC Fredericia og Oliver Drost fra B93.

In this article