U/15-spiller matchvinder for AGF U/17 mod AaB

I en tæt kamp scorede AGF’s Anders Fæster, der var med fra U/15-holdet, sejrsmålet efter en times spil.

Mens AaB kæmper for en topplacering blandt U/17 Ligaens mange subtophold, kan AGF skimte en flot midterplacering efter en stærk forårssæson.

Kampen, der blev spillet i Aalborg 2. pinsedag, startede meget rodet på et svært græstæppe, men som halvlegen skred frem, fik favoritterne fra AaB sat mere spil sammen og sluttede første halvleg rigtigt flot af med flere chancer. Den største tilfaldt Hamse Hussein, der i går, dagen efter kampen, underskrev en kontrakt med nordjyderne. Desværre for Hussein ramte han stolpen på sin frie afslutning, og dermed sluttede første halvleg uden scoringer.

Efter pausen kom AGF ud med mere energi, og de tillod ikke AaB’erne samme tid på bolden, som de havde fået til sidst i første halvleg. Det blev derfor en chancefattig periode umiddelbart efter pausen.

Godt en time inde i kampen fik de aarhusianske gæster så deres første egentlige chance i kampen. Bolden blev erobret højt i højresiden, vendt hurtigt over i venstre, hvor Daniel Thøgersen fordelte den videre ud til Magnus Kaastrup. Hans indlæg strøg over bagerst i feltet og ind i panden på U/15-spiller Anders Fæster, der headede AGF’erne i front.

Selvom AaB kæmpede for den udlignende scoring, og Jonathan Stæhr havde to gode forsøg, lykkedes det gæsterne at forsvare sejren i hus, og noget overraskende hentede AGF deres anden sejr i træk, hvilket ikke er sket siden anden spillerunde.

For både AGF og AaB resterer der fem kampe af U/17 Ligaen.

In this article