Dansk U/17-spiller om at møde klassekammerat: Det er en vild følelse

Mads Roerslev fra FC København spillede mod sin hold- og klassekammerat, Henrik Bellman, da Danmarks U/17-landshold i går besejrede Sverige med 1-0. Der var intet venskab i løbet af kampen, fortæller danskeren.

For Mads Roerslev fra FC København var kampen mod Sverige lidt mere speciel, end den var for de resterende danskere. På modstanderholdet var nemlig den danske forsvarsspillers hold- og klassekammerat Henrik Bellman. Det var lidt vildt, mener højre backen:

-Det er en vild følelse at man skal spille mod sin egen klassekammerat, men som jeg sagde i det andet interviewså ser jeg ham 100 % som en modstander, så der har ikke været noget venskab overhovedet, siger københavneren til D’ BOLD, hvorefter han begynder at grine og siger:

-F.eks. da han (Henrik Bellman red.) faldt, hvor der ikke rigtig var frispark, der råbte jeg også bare ”Rejs dig op”! Det er had ligesom til de andre, fortæller en glad, dansk landsholdsspiller, der har svært ved at skjule sin glæde.

Mads Roerslev er altså tydeligvis i godt humør, da D’ BOLD møder ham i mixed zone, og det forstår man da også godt. Den danske defensiv lukkede fuldstændig ned for Sveriges offensive profiler, som havde en svær dag på kontoret. FC København-spilleren siger sådan her om kampen:

-Det var en smule hektisk, men jeg er selvfølgelig rigtig glad for resultat af kampen. Det er super fedt, at vi når at få en scoring i overtiden, siger Henrik Bellmands klassekammerat og sætter ord på sin egen præstation:

-Jeg synes, jeg leverer en stabil, defensiv præstation. Jeg kunne måske have været lidt mere offensiv. Jeg har dog et par indlæg, så jeg er fint tilfreds.

Da snakken om kampen aftager, beder D’ BOLD Mads Roerslev kigge fremad og spørger, om Danmark med sejren over Sverige ikke bør gå videre fra puljen. Her er Roerslev modsat sin træner ikke til at tage fejl af:

-Ja, selvfølgelig. Det skal vi, siger danskeren bestemt, inden han går mod omklædningsrummet og brøler sejrssangen så højt, at selv Henrik Bellman i svenskernes omklædningsrum kan høre det.

In this article