Tre inde, tre ude for U/18-landsholdet – Se den endelige trup her

Grundet skader i tre forskellige hold, er tre nye spillere blevet indlemmet i den U/18-landsholdstrup, der i næste uge møder Montenegro.

Mads Olsen er en midtbanespiller, der er kendt i det midtjyske lokalområde, hvor han til daglig optræder for FC Midtjylland. Her agerer han midtbanespiller for U/19-holdet, og nu har præstationerne båret pote.

For på trods af ikke at have været udtaget i første omgang, er han blevet efterudtaget til U/18-landsholdstruppen, der skal møde Montenegro den 10. og 12. maj. Den oprindelige trup kan ses her.

Kampene er blot venskabskampe, og har altså ikke et andet formål end at styrke spillernes sammenhold på landsholdet, og give Per Holm et større overblik over de forskellige spillers versatilitet og evner på banen.

Værende en af de efterudtagede, så er Mark Brink Christensen, der tørner ud for Esbjerg fB, sivet ud af truppen grundet EfBs travle Superligaprogram, hvor man hellere ser ham optræde som følge af de mange skader, førsteholdstruppen er plaget af, for tiden.

Emil Damgaard pådrog sig en skade i sin Superligadebut, og er derfor ligeledes blevet erstattet – dog af Adnan Curovic fra Lyngby BK.

Silkeborg IFs Nicklas Røjkjær er ligeledes sevet ud af truppen grundet Silkeborgs skadesplagede trup, hvorfor den endelige trup nu ser sådan ud, med Anders Dreyer fra Esbjerg som erstatning for den kommende FCK-angriber:

Målmænd:
Jacob Pryts Larsen (Brøndby IF)
Peter Jensen (FC Nordsjælland)

Forsvar:
Adnan Curovic (Lyngby BK)
Gregers Lauritzen (Brøndby IF)
Joel Kabongo (Brøndby IF)
Malte Amundsen (HB Køge)
Oskar Buur (AGF)

Midtbane:
Andreas Kaltoft (B93)
Mads Emil Madsen (Silkeborg IF)
Gustav Ølsted Marcussen (Lyngby BK)
Oliver Kjærgaard (Lyngby BK)
Mads Olsen (FC Midtjylland)

Angreb:
Jakob Johansson (FC Nordsjælland)
Marco Harboe Ramkilde (AaB)
Christian Kudsk (Vejle BK)
Daniel Skov (FC Nordsjælland)
Mikael Andersson (FC Midtjylland)
Anders Dreyer (Esbjerg fB)

Begge kampe spilles klokken 17:00, og finder sted i Podgorica.

In this article