U/18-landsholdsanfører med scoring i Superliga-nederlag

Foto: EfB.dk

I sidste spillerunde af ALKA-Superligaen var Mark Brink Christensen med fra start for Esbjerg fB og scorede forgæves

Mark Brink Christensen fik chancen fra start, da Randers FC søndag eftermiddag tog i mod Esbjerg fB i sidste spillerunde af ALKA-Superligaen. Det blev dog ikke den ønskede start for “Brink” og Esbjerg, da Randers knap for første halvlegs afslutning var foran med 3-0. U/18-landsholdsanføreren gjorde dog sit, og leverede den sidste scoring i kampen, da han, med sit første Superliga-mål, reducerede til 3-1 i første halvlegs tillægstid.
Efter et kvarters spil af anden halvleg blev “Brink” dog udskiftet, men havde formået at sætte sit aftryk på kampen.

U/18-landsholdets anfører har i mange år arbejde sig op i gennem ungdomsærkkerne i Esbjerg fB, og det er i denne sæson kulmineret med, at den tidligere U/17- og U/19-anfører har fået Superliga-debut og i alt tilkæmpet sig tre pladser i startopstillingen og yderligere fire indskiftninger.

Det var midtbanedynamoens, som i april måned underskrev en treårig kontraktforlængelse, første Superliga-scoring, i hans i alt syvende Superliga-kamp.

In this article