Ugens Superliga-talent – sæson 15/16, runde 33: Marco Ramkilde, AaB

Embed from Getty Images

Marco Ramkilde fra AaB er Ugens Superligatalent. Læs om den 18-årige angriber lige her.

Søndag tørnede OB og AaB sammen i sæsonens sidste kamp. En kamp, der ikke havde potentiale til at ændre på de to holds slutplaceringer i ligaen, og derfor var der også plads til lidt eksperimentering på taktiktavlen hos udeholdet fra Aalborg. Udover en ung norsk debutant blev chancen for første gang givet til den 18-årige angriber Marco Ramkilde, der blev sendt på banen en lille halv time før tid ved stillingen 0-2 til AaB.

Lige efter sin indskiftning brændte Ramkilde en stor chance, opstået ved et hjørnespark, men så gik det pludselig hurtigt. OB scorede tre gange i den anden ende, og slutcifrene 3-2 er næppe nogle, Ramkilde med stolthed og eufori vil prale over.

Den nuværende U18-landsholdsspiller har længe været aktuel på forskellige ungdomslandshold, og allerede i 2014 luftede han sin selvtillid i et interview med D’ BOLD. Du kan læse dén artikel herunder:

 

In this article