Bedst og værst: Brøndby IF og FC København delte point

D’ BOLD zoomer ind på den sidste kamp i denne sæson i U/19-ligaen mellem Brøndby IF og FC København som endte med pointdeling og fire mål

Kampens bedste (en fra hvert hold):
(Opgørets tre bedste spillere bedømt ud fra individuelle præstationer i kampen)

Anton Holse som kampens bedste spiller for det hvidblusede udehold med sin kampafgørende scoring der bragte FC København foran for anden gang i kampen til 2-1. Københavnernes fire fangede en nedfaldsbold efter et hjørnespark, og prikker den forbi Hauervig i Brøndby-målet. En generel solid indsats med masser af clearinger og godt fysisk spil. Gode placeringer og godt overblik over mulige trusler. Konstant farlig og frygtløs at spille overfor for Brøndby-angriberne. Gav sig 100 % i alle tacklinger uden forbehold.

Midterforsvaren Anton Skipper Hendriksen formåede at holde stort set alle trusler fra feltet. Bidrog også offensivt med et raid op ad banen, hvor han sætter to mand, og med en god stikning er manden bag en stor chance. Vigtig indsats af skipperen der i grove træk er medvirkende til, at FCK ikke får mere ud af de chancer de har. Stod solidt i bagkæden hvor en blanding af fysik, teknik og overblik var altafgørende for Brøndby. Første start for 2000’eren i U/19-ligaen, der bliver Brøndbys bedste på dagen.

Kampens uheldige:
(Opgørets mest uheldige spiller bedømt ud fra uheldige hændelser, som spilleren ikke nødvendigvis selv kunne gøre for)

Brøndbys målmand https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Hauervig modtager bolden fra Joel Kabongo men rammer den helt skævt, og det der skulle have været en sikker flad aflevering tilbage, bliver i stedet til et hjørnespark til FC København. Det bliver slået ind over, og Hauervig får egentlig begge hænder på bolden, men formår ikke at holde fast, og Joel Felix prikker bolden over stregen. Mere uheldigt bliver det ikke for en målmand. Den vanlige U/17-spiller kom dog tilbage i kampen og leverede blandt andet en vigtig redning af et skud, der kom efter en friløber fra FCK’s Mani Hilmarsson.

Kampens detalje:
(Opgørets højdepunkt bedømt ud fra kampens forløb og højdepunkter.)

Amir Al-Ammaris fremragende frispark fra cirka 19 meter ude. Den unge svensker tager tre skridts roligt tilløb, og så blev bolden ellers hamret ind i nettets sammenfoldning, efter den drejer om sig selv flere gange i luften og flyver over muren. Vigtig scoring der samtidig fik Brøndby tilbage i kampen på 1-1.

Kampens værste:
(Opgørets negative højdepunkt bedømt ud fra kampens forløb, omgivelser mv. Punktet vurderer ikke individuelle spillere.)

Efter 83 minutters spil lagde tre spillere sig ned i krampe. Med så usvigelig timing, at det virkede planlagt lagde først Amir Al-Ammari, så Anton Holse og til sidst Joel Kabongo sig ned. Efterfølgende gik Andreas Bruus også i gulvet for en bemærkning, med krampe. Han endte udenfor banen med mere end blot læggen i krampe. Oliver Carrara tog også en tur på alle fire med krampe i læggen. Efter kampen, faldt halvdelen af banen om i kramper. Det vidner om fuld udblæsning fra alle spillere og masser af varme på dagen.

Læs hele kampreferatet her.

In this article