Jokende Brøndby-træner om sit unge hold mod FCK: Vi falder over skoletaskerne i omklædningsrummet

Brøndby U/19 stillede med et enormt ungt hold til sæsonens sidste kamp i U/19 Ligaen mod FCK. Vi falder over skoletaskerne i omklædningsrummet, joker Brøndby’s træner, der dog er tilfreds med sit holds moral og mentalitet i 2-2-kampen.

Til den afsluttende sæsonkamp mod FCK, havde Brøndby’s vikarierende U/19-træner, Frederik Birk, valgt at stille med et ungt hold med mange U/17-spillere i blandt.

De mange unge spillere formåede dog at løse opgaven fint, og fik via en overtidsscoring hevet et 2-2-resultat hjem. Frederik Birk savnede at se den sidste, afgørende skarphed fra sit hold, men erklærer sig tilfreds med flere andre ting.

– Jeg synes, vi kommer okay ud til kampen. Så begynder FCK at sætte sig lidt på det, og vi halter måske lidt efter i første halvleg. Alligevel har jeg fornemmelsen af, at vi ind imellem på bolden får sat noget godt sammen, men vi mangler den sidste skarphed i overgangen fra Fase 2 til Fase 3, som vi kalder det. De sidste afgørende afleveringer mangler noget kvalitet, og vi mangler at gøre angrebene færdigt, siger Frederik Birk til D’ BOLD, og fortsætter:

– Vi kommer bagud to gange, og det viser også bare noget om den grundsubstans, der er i holdet; Vi bliver ved med at tro på det, bliver ved med at arbejde med det, og kommer tilbage to gange. Det viser god mod.

– Det viste, at mentaliteten og moralen på holdet er god. Der er nogle enkelte ting, der skal justeres. Vi indkasserer to mål på standardsituationer, som jeg selvfølgelig ikke er glad for.

Brøndby-lejren jokede inden kampen om deres meget unge U/19-hold, der stillede til start mod FCK.

– Det er enormt ungt hold, jeg stiller med i dag (i går, red.). Som vi jokede lidt med inden kampen, så falder vi over skoletaskerne i omklædningsrummet, lyder det fra BIF-træneren.

Brøndby U/19 sluttede sæsonen i U/19 Ligaen af på en syvendeplads.

In this article