Zjajo efter skifte: Kolding har udviklet mig meget

Benjamin Zjajo har kun gode ord tilovers for Kolding, efter sit skifte til Randers.

Benjamin Zjajo har som bekendt skiftet Kolding ud med Randers, hvorfor han i den kommende sæson vil tørne ud for de blå heste. På trods af, at ingen af klubberne har gjort handlen officiel, er skiftet ifølge Zjajo en realitet. Og skiftet kommer, ifølge Zjajo, ikke på grund af en decideret utilfredshed i Kolding, men på grund af manglende udfordringer:

– Jeg følte ikke at Kolding gav mig nye udfordringer, som den plejede, begynder Zjajo til dbold.dk, og fortsætter:

– Det er måske bare et tegn, der tyder på at jeg har udviklet mig i klubben. Derfor havde jeg på fornemmelsen, at jeg skulle videre til et større og mere professionelt træningsmiljø.

Flere klubber har dog været efter Zjajo, og her var blandt andet Vejle nævnt.  Det endelige valg faldt dog på Randers, og det skyldes holdets miljø, der ifølge Zjajo passer ham bedst.

– Jeg må indrømme, at det også har været et svært valg at tage, men jeg valgte Randers FC, da jeg føler, det er der, jeg kan udvikle mig mest, både fodbolds- og personlighedsmæssigt, fortæller Zjajo.

Personligheden og fodbolden bliver da også sat på prøve i Randers, hvor den unge defensive midtbanespiller skal bo uden sine forældre, men på en fodboldskole sammen med de andre spillere. Det ser den unge spiller dog ikke som en decideret ulempe.

– Jeg kommer til at bo uden min familie, som plejer at støtte mig meget, derfor kan det hjælpe med at gøre mig mere ansvarlig og selvstændig. I forhold til fodbolden håber jeg på, at jeg kommer til at spille på det højeste niveau i landet og udvikler mig bedst muligt, forklarer Zjajo, der dog kommer med en god bunke selvtillid, der dog ikke går over bord.

– Jeg håber på at kunne hæve det fodboldmæssige niveau i truppen, og alle giver alt hvad de har, så vi alle præsterer 100 procent både til hver træning og kamp, men samtidig at jeg har fokus på min egen udvikling.

Til slut, sender midtbanespilleren dog kun gode ord i sin snart gamle klub:

– Hvis du ønsker en markant udvikling både som person, men også som fodboldspiller kan Kolding IF klart anbefales. En klub med mange, fantastiske mennesker, og dygtige folk. Og jeg kommer naturligvis til at savne alle mine venner, klassekammerater og bekendte. Til sidst, vil jeg gerne give et ekstra ’tak’, til alle min trænere: Jonas Strudal Juul, Martin Schmidt Frandsen, Kent Poulsen og ikke mindst Anders Jensen, slutter Zjajo.

In this article