Lyngby-talent: Kunne have været i udlandet nu

(Foto: Facebook - Lyngby Boldklub)
(Foto: Facebook – Lyngby Boldklub)

Lyngby BK’s debutantangriber afslører, at han havde et konkret tilbud fra en stor udenlandsk klub. Han prioriterede dog Superliga-minutter i første række.

17-årige Jens Odgaard fik sin debut i Alka Superligaen, da han i søndagens kamp mod OB kom ind i stedet for Jeppe Kjær med små ti minutter tilbage. Kampen endte 2-2 efter en dramatisk affære med to straffespark og et rødt kort involveret.

Jens Odgaard kunne dog sagtens allerede have forladt De Kongeblå. Tidligere har han været til prøvetræning i både Ajax og Borussia Dortmund, og overfor tipsbladet.dk afslører Lyngby-talentet, at han fik et konkret tilbud fra én af de to klubber, uden dog at ville fortælle hvilken af dem, det var fra.

– Jeg kunne godt have taget af sted til udlandet nu, for jeg havde et tilbud fra én af de to klubber, siger Jens Odgaard til tipsbladet.dk og fortsætter:

– Ajax og Dortmund var super-tilfredse med mig, men jeg så bare muligheder i at få nogle Superliga-minutter. Desuden føler jeg mig godt tilpas i Lyngby og kan lide trænerteamet og spillerne.

Derfor valgte Jens Odgaard at forlænge sin kontrakt med Lyngby frem til sommeren 2018.

In this article