Mads Juel Andersen har brug for spilletid i Køge

18-årige Mads Juel Andersen blev for nyligt lejet ud til HB Køge fra Brøndby. Konkurrencen i Brøndby var for stor, så han håber på spilletid i Køge.

Brøndby har mange gode spillere på midterforsvarer-positionen. Så mange at unge Mads Juel Andersen, som først lige er blevet rykket op i førsteholdstruppen, var 5. valg i midterforsvaret. Derfor er Juel Andersen nu at finde i Køge, hvor han skal være i 6 måneder.

– Jeg er taget til HB Køge, fordi jeg er ung og har brug for så meget spilletid som muligt, så min udvikling kan fortsætte, fortæller Mads Juel Andersen til D’BOLD.

Spilletiden er dog ikke kommet indtil videre. I HB Køges første kamp, 1-0-sejren over Vendsyssel, fik Mads Juel ikke debut. Næste kamp er en hjemmekamp imod Skive, og Mads Juel Andersen er med i truppen.

HB Køge-sportschef, Per Rud, fortæller om lejeskiftet:

– Det er klart at vi hellere havde lavet en permanent aftale, men det er vores økonomi desværre ikke til i øjeblikket. Alligevel glæder vi os over aftalen, da Mads kommer fra en høj hylde. Vi håber selvfølgelig, at parterne bliver så glade for hinanden at aftalen kan gøres permanent på et tidspunkt, men det afhænger jo af Brøndby, og såfremt der er spilletid til Mads i Brøndby vil det selvfølgelig være naturligt, at de hiver ham hjem permanent igen, fortæller den tidligere Brøndby-sportschef til klubbens hjemmeside.

Det er tydeligt, at Per Rud ønsker Mads Juel Andersen på en fast aftale, men Mads Juel selv vil hellere se tiden an.

– Det må vi tage til den tid, jeg elsker Brøndby og vil gøre alt for at slå igennem der, udtaler Mads Juel Andersen til D’BOLD.

Omkring spilletiden i Brøndby IF udtaler Mads Juel Andersen:

– Uha, de har jo hentet nogle par stykker ind, så jeg var nummer 5 i køen, så lidt langt var der da. Men det er fint, det er godt med masser af konkurrence, og jeg er klar til at arbejde hårdt for det!

Mads Juel Andersen har fået trøje nummer 6.

Læs også: Fokus på: Mads Juel Andersen

In this article