Skive hapser 19-årige Simon Sterring fra FCM

Skive IK fra 1. division søger forstærkning til truppen ved at skrive kontrakt med en akademispiller fra FC Midtjylland.

19-årige Simon Sterring er ny mand i Skive IK. Den unge angriber har godt nok trænet med hos skibonitterne siden sit kontraktudløb med FC Midtjylland d. 30. juni i år, men har nu skrevet en permanent kontrakt med Skive for de næste to sæsoner.

– Simon er endnu et fantastisk ”produkt” fra FCM`s fodboldakademi, og det er tydeligt, at han er rigtig godt skolet både på og udenfor banen. Siden sæsonstart har han trænet med i Skive IK, og det på en så fornem vis, at vi nu har indledt et permanent samarbejde, skriver Skive IK på klubbens hjemmeside og tilføjer:

– Vi har store forventninger til Simon og ingen tvivl om, at han bliver rigtig spændende at følge i den gule/blå trøje.

Lær Simon Sterring bedre at kende i vores Fokus på-artikel fra d. 12/10 2015.

In this article