AaB U/19-træner efter 4-2-sejr: Vi skal arbejde med defensiven

AaB’s U/19-cheftræner, Anders Damgaard, glæder sig over de tre point, der blev sikret med de to scoringer i overtiden af kampen mod Vejle, men erkender også, at der skal arbejdes på nordjydernes defensiv.

REFERAT: To overtidsmål fra AaB U/19 fældede Vejle U/19 i offensiv forestilling

Trods sæsonens første sejr, var der også skår i glæden, da AaB’s cheftræner for U/19 Liga-holdet blev forholdt 4-2-kampen mod Vejle. Der skal arbejdes på defensiven, lyder det fra Anders Damgaard:

– Det var dejligt med en sejr, og vi skaber de chancer, der skal til for at vinde kampen, selvom vi havde lidt problemer med at få lukket sækken. Vi har stadig en del at arbejde med især defensivt, hvor vi ikke står skarpt hele tiden, og det må vi arbejde videre med.

– Overordnet set kan vi dog være godt tilfredse med de tre point. Der er en kæmpe forskel på at stå med tre point efter tre kampe og så på at stå med fem point efter tre kampe, som vi gør nu, siger AaB-træner Anders Damgaard til klubbens hjemmeside.

Pga. landskampspausen venter næste opgave for AaB U/19 først d. 10. september, hvor AGF tager i mod.

In this article