Unge Arfan Habibi håber på spilletid i Brabrand

19-årige Arfan Habibi har for nyligt skiftet AGF ud med Brabrand.  Han håber nu på mere spilletid, end tilfældet var i AGF.

Læs også: 19-årig AGF’er til Brabrand

Arfan Habibi blev for nylig rykket op på AGFs førstehold. Der var dog lange udsigter til spilletid, og derfor tog han skiftet ned til Brabrand, som i øjeblikket er et tophold i 2. Division. Den centrale midtbanespiller fortæller selv om skiftet:

– Jeg skiftede for at kunne få noget spilletid samt at kunne udvikle mig som spiller. Og ja, der var lang vej til spilletid i AGF, og der vil nok altid være noget, man er utilfreds med, men det er ikke udelukkende pga. spilletiden, at vi blev enige om, at jeg skulle skifte, udtaler Arfan Habibi til D’BOLD.

Arfan Habibi fortæller om niveauforskellen mellem AGF og Brabrand:

– Jamen der er forskel, både på det tekniske og på det fysiske. Spillet gik en del hurtigere oppe på Superliga-niveauet, men der skal også være den forskel, ellers er der noget galt. Men niveauet er alligevel ret højt i Brabrand, faktisk over mine forventninger vil jeg lige huske at sige.

Nu da Brabrand er en forstad til Århus, kan Arfan Habibi stadig træne med i AGF de dage, hvor han ikke selv træner i Brabrand. Håbet om at blive en professionel fodboldspiller, har han derfor heller ikke droppet:

– Jeg skal først blive en stamspiller i Brabrand, og så tager jeg resten, som det kommer. Jeg har i hvert fald ikke opgivet håbet om at blive professionel, afslutter Arfan Habibi i interviewet med D’BOLD.

Brabrand topper 2. Division pulje 3 med 7 point i tre kampe.

In this article