Sportschef: U/17 Liga-bomber tæt på Newcastle-skifte

EliasFritjofSorensen

HB Køge er tæt på at lave et salg af det 16-årige angrebstalent, Elias Fritjof Sørensen, til Newcastle, bekræfter sportschef Per Rud.

Elias Fritjof Sørensen voldte stort set alle forsvar problemer i sidste sæsons udgave af U/17 Ligaen. Med 11 mål i alt, lykkedes det da også for den 16-årige angriber at få nettene til at blafre en del gange.

Hen mod slutningen af sidste sæson duftede Elias Sørensen også til HB Køges førstehold i 1. division. Han fik debut i maj måned med et indhop i Silkeborg, hvor han blev den yngste debutant i klubbens historie.

Målscoringsevnerne fik han endvidere chancen for at bevise yderligere frem, da han tidligere på sommeren var til prøvetræning i Newcastle United. Her har nordenglænderne uden tvivl kunne lide, hvad de så. De er nemlig godt i gang med at forsøge at købe den unge HB Køge-angriber.

– Det er korrekt, at vi stadig taler med Newcastle, og vi har haft flere fine samtaler med dem, og det er sandsynligt, at det ender op med en transfer, siger HB Køges sportschef, Per Rud, til bold.dk.

Elias Fritjof Sørensen er blevet skiftet ind i slutningen af begge HB Køges seneste to 1. divisionskampe mod Skive IK og Nykøbing FC.

In this article