Tredje gang var lykkens gang for Randers U/17

Efter store nederlag i sæsonens første to kampe kom Randers lørdag eftermiddag på tavlen, da man i en chancerig kamp besejrede rækkens førerhold fra Esbjerg med 2-1.

U/17: Randers 2-1 Esbjerg
0-1: Rasmus Rejnhold (1.)
1-1: Anders Skaaning (30.)
2-1: Christoffer Rafn Petersen (76.)

Hvis Randers kunne klare skærene i et startprogram mod, AaB, FC Nordsjælland og Esbjerg, kunne de lyseblå gå en stor sæson i møde. Sådan skrev vi i vores optaktsartikel til denne sæson. Efter 3-0-nederlaget til AaB og senest 4-0-ydmygelsen mod FC Nordsjælland kan vi vist konkludere, at kronjyderne ikke ligefrem ”klarede skærene”. Mod Esbjerg havde man så chancen for at revanchere den dårlige start.

Men kampen mod vestjyderne kunne ikke have begyndt meget værre for de hårdtprøvede Randers-spillere. Der var blot spillet sølle ét minut, før kuglen lå i kassen bag Emil Pedersen.

Rasmus Rejnhold, Esbjergs helt store profil i denne sæson, var manden med målet, da han med en afslutning i det lange hjørne gav esbjerggenserne en drømmestart på opgøret. Var randrusianerne ikke et hårdtprøvet mandskab inden opgøret, så var de det bestemt nu.

Randers bestod efterfølgende den store, mentale test, og selvom Esbjerg havde chancerne til både 2-, 3,- og 4-0, kom hjemmeholdet tilbage i dysten. Anders Skaaning fik i det 30. minut fornøjelsen af at score kronjydernes første mål i denne sæson, da han lukrerede på en opspilsfejl fra den vestjyske forsvarsgeneral, Jacob Lønne og sendte bolden i mål til 1-1, som også var stillingen ved pausen.

I anden halvleg sendte Esbjerg-træner, Lars Vind først Magnus Falk og siden Mirza Husic på banen, men lige lidt hjalp det på effektiviteten foran mål, som i den grad manglede hos de blåhvide gæster. Også Randers havde deres chancer for scoring, og med blot fire minutter tilbage af den intense kamp faldt afgørelsen.

Med et kanonmål helt oppe i det ene målhjørne blev hjemmeholdets Christoffer Pedersen i det 76. minut den helt store helt. Målet blev, trods et ivrigt, vestjysk comebackforsøg, kampens sidste, og efter 80 minutter kunne randrusianerne løfte armene over hovedet og fejre sæsonens første sejr.

Det blev ikke til alle gode gange tre for Esbjerg, som måtte sande, at man gav for mange chancer væk og var for skrøbelige i den defensive organisation. Efter sejre mod de formodede tophold fra FC Nordsjælland og FC Midtjylland, blev undertippede Randers altså vestjydernes stopklods.

 

In this article