Bedst og værst: Muamer Brajanac strålede for Danmark U/16

Brøndbys unge angriber, Muamer Brajanac viste prøver på sit store talent, da han i U/16-landskampen mod Ungarn nettede to gange og var stærkt medvirkende til den danske 3-2-sejr.

Læs kampreferatet her:

Kampens bedste:
Når han bliver dobbelt målscorer, er han selvsagt svær at komme uden om, Muamer Brajanac. Da Brøndbys stjernefrø for første gang passerede Tóth Róbert i det ungarnske mål, var det med en knastør halvflugter – ingen betænkningstid – bare mål. Tyve minutter senere var han så på spil igen, og denne gang viste han, at han også mestrer den tekniske del af afslutningsspillet, da han køligt udplacerede Ungarns bagerste med en behersket afslutning. Muamer Brajanac var simpelt hen banens bedste.

Kampens uheldige:
Mads Bidstrup spillede en stor kamp på den danske midtbane. I første halvleg fik vi en forsmag på FCK-spillerens tekniske kunnen og glimrende pasningsspil, og i anden halvleg blev også en veludviklet sparketeknik føjet til blandt midtbanespillerens kvaliteter. Desværre for Danmarks nummer seks var han mere end uheldig, da han efter 42 minutters spil forsøgte sig fra distancen. Skudforsøget tog overlæggeren, og blot tre minutter senere, i 45 spilminut, udlignede Kócso Bálint til 2-2- uheldigt!

Kampens detalje:
Gustav Isaksen var i første halvleg en af de mest bemærkelsesværdige danskere. Når venstrebacken havde bolden på fødderne, var han ikke bange for at tage chancer og skabe noget med den, men i slutningen af første halvleg blev FC Midtjylland-talentets spil alligevel for risikabelt. Ikke langt udenfor det danske målfelt var Isaksen voldsomt presset af flere aggressive ungarere, og hvad gjorde den danske venstreback så? Han lavede da en fræk tunnel igennem benene på ungarske angriber, så bolden forblev på danske fødder. Galt eller genialt?

In this article