FCK U/19 skuffede igen

FC København gik igen fra banen uden at have hævet fuld valuta. Denne gang satte Randers Freja en stopper for københavnernes sejrsplaner.

U/19: FC København 0-0 Randers Freja

FCK-spillerne fik kun et enkelt point i sæsonpremieren mod AaB før landsholdspausen. Derfor var der store forventninger til, at københavnerne ville komme blæsende ud til opgøret mod Randers Freja i håbet om at knuse kronjyderne og tage sæsonens første sejr.

Men sådan skulle det ikke gå. Selvom FCK havde bolden i store perioder af indledningen, blev chancerne hverken store eller farlige. Som kampen skred frem blev gæsterne fra Randers Freja tilmed farligere på omstillingssituationerne. Ingen af de to holds målmænd kunne dog føle sig decideret livstruet i første halvleg, der derfor endte uden mål.

Anden halvleg bød på chancer til begge mandskaber. For Randers Freja begyndte Marcus Mølvadgaard at bide fra sig. Angriberen havde flere optræk til gode muligheder. Boldene blev dog ikke sendt i nettet.

Hjemmeholdets Frederik Bay blev i overtiden af kampen vist ud for sit andet gule kort. Randers Freja kunne dog ikke nå at lukrere på overtalssituationen, hvorfor kampen endte præcis, som den startede, 0-0.

FCK’erne er dermed kommet fra land med blot to point i deres første to kampe. Derfor er de lige nu á point med Randers Freja i tabellen, som tillige har hentet to point, dog spredt på tre kampe. Ingen af de to hold har endnu prøvet af smage sejrens sødme i den nye U/19 Liga-sæson.

In this article