Månedens Superligatalent – sæson 16/17, august: Mikkel Kallesøe, Randers FC

Embed from Getty Images

D’ BOLD kårer efter hver måned en teenager, der i den pågældende periode har gjort det særligt godt i Superligaen.

På overbevisende manér er Randers FC kommet igennem Superligasæsonens første halvanden måned. En stor del af æren for den stabile opstart kan 19-årige Mikkel Kallesøe tage på sine skuldre.

Selvom kantspilleren i sæsonens første par kampe måtte tage til takke med en plads på bænken, udgør Kallesøe nu, efter sæsonens første syv kampe, halvdelen af den duo, der ligger øverst på topscorerlisten i Randers FC.

De to Kallesøe-mål er scoret i holdets to seneste kampe mod henholdsvis FCN og Silkeborg IF, og også andre steder på banen har U/20-landsholdsspilleren været en vigtig brik i spillet.

I anledning af sin pludselige succes valgte Kallesøe tidigere på ugen at forlænge kontrakten med Randers FC, så den nu gælder frem til 2020.

  • De sidste par måneder har overbevist mig om, at Randers FC er det helt rigtige sted for mig at fortsætte. Jeg har fået masser af spilletid, og det har betydet meget for mig, at Ólafur har vist mig den tiltro, han har gjort. Jeg ser frem til at udvikle mig endnu mere her i klubben, fortæller Kallesøe til klubbens hjemmeside.

Allerede nu har Kallesøe med sine 377 kampminutter fået mere spilletid i benene, end han fik i hele de sidste to sæsoner, hvor det blot blev til sammenlagt 331 af slagsen.

I sine ungdomsår nåede Kallesøe at spille i både Lemvig GF og Holstebro Boldklub, inden ambitionerne i 2012 drev ham til Randers FC, hvor han to år senere fik debut.

I august satte D’ BOLD fokus på netop Mikkel Kallesøe, og den artikel kan læses her:

 

In this article