Video: Odgaard-scoring reddede Danmark U/18 i Holland

På et sent, sent mål af Jens Odgaard lykkedes det igen det danske U/18-landshold at spille lige op med Holland på måltavlen.

I torsdags mødte U/18-landsholdet Holland i den første ud af to planlagte træningskampe. Det opgør endte 0-0.
Søndag forsøgte det danske landshold så igen at drille de stærke hollændere.

Og mon ikke at værterne igen følte sig drillet? I hvert fald var Holland i total kontrol, og kun store redninger af Brøndby-målmand https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Hauervig forhindrede værterne i at komme i front ad flere omgange. Da forløsningen endelig kom i det 86. minut, troede hollænderne, at de var sluppet af med danskerne.

Claus Nørgaards drenge ville det dog helt anderledes. På kampens allersidste aktion puttede Jens Odgaard bolden i netmaskerne, og sørgede dermed for remis nummer to mellem Holland og Danmark på fire dage.

Se kampens mål herunder:

In this article