Førsteholdsdebut til ungt midtbanetalent

Onsdag aften fik Mads Emil Madsen debut på Silkeborg IF’s førstehold i DBU Pokalen.

Først underskrev han en kontraktforlængelse, da binder ham til klubben frem til 2020, senere samme dag fik han så debut på Silkeborg IF’s førstehold. En vild onsdag for Mads Emil Madsen.

Læs også: Mads Emil Madsen bliver professionel

Tre gange i denne sæson har Mads Emil Madsen været udtaget til førsteholdstruppens kampe i Alka Superligaen, men det er endnu ikke blevet til debut. Debuten kom så onsdag aften, da han igen var udtaget til førsteholdets tur til Skive IK, for at spille tredje runde af DBU Pokalen.

Midtbanetalentet startede således inde og spillede hele kampen, der måtte gå i forlænget spilletid før, der kunne findes en vinder. Her sikrede Silkeborg IF sig avancement, da Mads Emil Madsen spillede en flot kamp. Han kom blandt andet frem til to store chancer, første gang måtte Skive IK-målmand Thomas Nørgaard ud i en flot redning hvorimod bolden anden gang lige præcis ikke var indenfor stolperne.

In this article