Morten Hjulmand efter scoring: Vores muligheder er åbne

Morten Hjulmand afgjorde kampen mellem FCK og Leicester i UEFA Youth League, da den unge FCK’er scorede til 3-2 i kampens sidste sekund.

FCK U/19 spillede onsdag UEFA Youth League på hjemmebane imod Leicester fra England. Københavnerne havde hårdt brug for en sejr for at have mulighed for at sikre sig videre avancement. Sejren kom, og det kan de takke Morten Hjulmand for. Morten Hjulmand tog nemlig sagen i egen hånd i kampens sidste sekund, og han scorede et fabelagtigt mål.

– Jamen det var selvfølgelig en super fed fornemmelse (at blive matchvinder red.). Vi havde haft mange chancer i løbet af kampen, og så fik vi scoret til sidst. Det var en kæmpe forløsning. Vi lever i turneringen stadig, udtaler Morten Hjulmand til FCK TV.

Læs om kampen her.

– Man havde den fornemmelse i kroppen, at den skulle nok komme på et tidspunkt, vi havde jo måske en 5-6 100%-chancer. Så tænkte jeg bare til sidst, at så kunne jeg lige så godt prøve. Jeg havde ikke prøvet at få et skud i kampen, og så fandt jeg en åbning, og så trykker jeg bare til den.

– Sejren betyder alt lige nu – især for selvtilliden i den her turnering, da det er vores første sejr internationalt. Vi lever stadig, det er utrolig vigtigt for os. Alle muligheder er åbne. Porto skal her til Danmark, pissekolde Danmark, hvor der måske er minusgrader. Så vores muligheder er stadig mega åbne.

Udover Morten Hjulmand scorede Nicklas Røjkjær og Julian Kristoffersen også for FCK.

In this article