Mucolli-brødre: En drøm, der går i opfyldelse

Torsdag aften blev en helt særlig kamp spillet, da Arbnor og Agon Mucolli sammen fik spilletid mod Næstved

Mon ikke, det var noget af en udfordring at holde styr på navnene for dommer Benjamin Willaume Jantzen, da han torsdag aften dømte 1.Divisionskampen mellem Vejle Boldklub og Næstved Boldklub? Der var nemlig ikke blot én men to rødblusede spillere på banen med efternavnet Mucolli. Lillebror Arbnor fik sin førsteholdsdebut, og udlevede en fælles drengedrøm, da storebror Agon ligeledes startede inde:

– Nu har vi spillet sammen på U/17- og U/19-niveau, så det er en drøm, der går i opfyldelse, fortalte den ældste af drengene til TV3 Sport efter kampen

Læs også: Arbnor Mucolli om debut: Fik leveret det indtryk, jeg håbede 

De to kender af gode grunde hinanden bedre end de fleste holdkammerater normalt gør. Uden for banen er de brødre. På banen er de holdkammerater – der i mange år har spillet på samme hold. Og de mange år på klubbens ungdomshold, kender de hinanden ind og ud:

– Vi kender hinandens løb, så vi ved hvordan vi skal spille hinanden. Det blev mange lange bolde i dag, i sær i anden halvleg, desværre, sagde den 17-årige debutant Arbnor

Storebror Agon har i denne sæson været en fast bestanddel af Vejle Boldklubs 1.Divisionshold efter debut i sidste sæson, mens lillebror Arbnor med de lovende han viste torsdag aften har skabt grundlaget for fremtidige muligheder.

In this article