Dansk fodboldekspert i Holland: Dolberg minder om Laudrup

Kasper Dolbergs store succes i denne sæson i Ajax har fået Kenneth Perez til at sammenligne ham med Michael Laudrup

Forud for denne sæson blev Kasper Dolberg udråbt som et af de danske udlandstalenter, som var værd at holde øje med.
Det er blevet svært at undgå, da den blonde dansker har fået debut på både det danske U/21- og A-landshold samt førsteholdet i Ajax Amsterdam. For den hollandske talentfabrik er det blevet til 16 kampe og otte mål i Eresdivisie. I alt 27 kampe med 11 mål og fire assists.

Læs også: Disse danske udlandstalenter skal du holde øje med i 16/17

Som blot 19-årig har han fået en hovedrolle i klubbens succes med en andenplads i ligaen. Det er blevet bemærket af hele Fodboldeuropa, og det hurtige aftræk kombineret en stærk målnæse har fået den tidligere danske landsholds- og Ajaxspiller Kenneth Perez – der arbejder for FOX Sports i Holland – til at sammenligne den unge silkeborggenser med en af de største danske fodboldspillere gennem tiden:

– Ved målet mod Feyenoord tænkte jeg: Der er noget specielt ved det, vi ser her. Det mindede mig om, da Michael Laudrup fik sit gennembrud. Jeg så ting, som meget få spillere på den alder kan, siger Kenneth Perez ifølge mediet Ajax Primeur.

Det er sjældent, at det er heldigt for en spiller at være skadet, men for Dolberg kunne timing ikke være bedre. Der er nemlig juleferie i den hollandske liga indtil den 15. januar, hvor de hvidblusede skal en tur til PEC Zwolle.

In this article