Horsens U/19: Tre spillere har præsteret på et niveau, man ikke kan forvente

Embed from Getty Images

AC Horsens’ U/19-cheftræner Mads S. Lyng udpeger tre af sine spillere til at have præsteret over forventningerne i efterårssæsonen. 

AC Horsens’ U/19-hold spiller med i U/19 Divisionen – dvs. den andenbedste række – hvor holdet efter efterårssæsonen ligger til på en 10. plads. Holdets defensiv har set fin ud, men i den anden ende er der kun blevet scoret syv mål, hvorfor ‘Den Gule Fare’ har lidt mange smalle nederlag.

Nogle af Mads Lyngs spillere har dog også leveret storartede præstationer. Især tre spillere har udmærket sig, og har bl.a. leveret varen, når de har været med reserveholdet.

– Egzon Kolici, Martin Holm og Nicolai Dohn har imponeret på et niveau, man ikke bare kan forvente. De er gået ind på et sammenbragt hold og har løftet opgaven. Egzon har som førsteårs U19-spiller taget sine fine tekniske færdigheder og coolness med over til reserveligakampene, og han har løftet sit tempo i imponerende grad. Dohn og Holm har spillet mere end Egzon, og Dohn har, udover sin sædvanlige position som central midtbanespiller, også spillet kant og back og er gået uimponeret til værks. Holm har over hele efteråret præsteret godt på reserveholdet og har også løftet sit niveau på det defensive parameter på U19. Han er god til at lukke modspilleren ned eller har brugt sin hurtighed og timing til at lukke indlæg ned, hvis modspilleren er kommet forbi. Fælles for alle tre er, at de er kommet med en indstilling om, at det er fedt at spille for reserveligaholdet, og de er gået ydmygt til opgaven, siger U/19-træner, Mads S. Lyng.

Også Mads Bech, der sommetider har optrådt på Superliga-holdet, får store roser med på vejen af U/19-træneren.

– Der har været stor forskel på, om vi har haft Bech med eller ej (på U/19-holdet, red.). Han binder holdet godt sammen, har ro på kuglen, power og en evne til ikke at miste bolden. Han har helt klart været medvirkende til at hente point.

Første kamp for AC Horsens’ U/19-hold i U/19 Divisionen i foråret er en udekamp i Næsby d. 11. marts.

In this article