Optakt: FCM U/17 – AGF U/17

FC Midtjylland spiller ikke op til deres vanlige standard i U/17 Ligaen, mens AGF spiller ganske udmærket. Der er derfor lagt op til et brag af en kamp lørdag i U/17 Ligaen.

Læs også: Optakt: FCM U/19 – AGF U/19

Selvom FCM ikke ligger, hvor de plejer at ligge i U/17 Ligaen – nemlig toppen, har de dog alligevel en meget god hjemmebanestatistik. De unge ulve har nemlig kun tabt én hjemmekamp i denne sæson indtil videre. Midtjyderne ligger dog nummer 10, mens AGF’erne ligger nummer 5, så på den måde er AGF favoritter. AGF har 7 point mere end FCM.

FCMs U/17-træner, Mads Buttgereit, udtaler til FC Midtjyllands hjemmeside:

– Kampene mod AGF er altid præget af tænding. Jeg forventer, at det bliver et ægte rivalopgør, hvor man vil se, at der bliver gået til den på banen. Noget af det, som vi skal have fokus på er vores defensive mand til mand spil. Det er vigtigt, at holdet forstår, hvornår vi forsvarer, og hvornår vi angriber. Vi har i perioder haft tendens til at knække lidt over i banen, så den ene del af holdet måske presser højt, uden den anden del følger trop. Det skal vi undgå mod AGF. Vi skal generelt være mere sammenhængende i vores pres.

Kampen bliver spillet på Ikast Stadion kl. 13 lørdag.

In this article