Brøndby-talent fik debut på U/16-landsholdet

Andreas Pyndt er bare 15 år gammel, og er til dagligt at finde på Brøndby Masterclass, og han har gjort sig så positivt bemærket, at han fået debut på U/16-landsholdet. Brøndby havde i øvrigt hele fem spillere med på det U/16-landshold som her i januar var på Cypern. 

Andreas Pyndt er ikke bange for at drømme stort i forhold til landsholdet, og han udtaler til Brøndbys hjemmeside, at han var glad for de fem minutter han trods alt fik på banen. Men han vil dog også gerne have lov til at starte inde, selvom han ved der er mange andre gode spillere på U/16-landsholdet.

Den unge Brøndby-spiller har dog benene plantet solidt på jorden, og han er stærkt forberedt på at arbejde videre i klubben.

– Mange har sagt tillykke, og det er da en fed periode lige nu, men nu skal jeg bare koncentrere mig om at arbejde hårdt videre i Brøndby IF og håbe på, at det kan give flere landsholdsudtagelser, udtaler han til Brøndbys hjemmeside.

Det giver dog også Andreas Pyndt blod på tanden at få debut på U16-landsholdet, og han håber på at debuten bare var en af mange milepæle i en lang landsholdskarriere.

Brøndby-spilleren er dog heller ikke i tvivl om, at det var ekstremt stort at få debut for sit landshold.

– Det er utrolig stort. Selv om det kun var fem minutter, så var det en kæmpe drøm, der gik i opfyldelse. Det er jo noget, man ser frem til, lyder det fra Andreas Pyndt.

Danmarks kamp mod Cypern endte 0-0. 

In this article