Talenttid – U/19 Ligaen – 07.10.2015 – Første FCK-sejr, FCN smed sejr væk og FCM-storsejr

I skyggen af den professionelle seniorfodboldverden finder vi talenternes skueplads. D’BOLD inviterer jer indenfor I en verden, hvor unge, håbefulde spillere på daglig basis gør deres ypperste for at forfølge drømmen. Læs med her, for at høre denne uges bedste nyheder om dansk ungdomsfodbold!

U/19 Ligaen

Foto: dbu.dk
Foto: dbu.dk

OBS: Vi anbefaler at læse vores store optakt til U/19 Ligaen, hvis man vil have helt styr på den kommende sæson, de store profiler og meget andet godt. 

Læs del 1 herLæs del 2 her

Tredje nederlag på stribe for Lyngby U/19

Et mål scoret af Agon Muccoli sikrede hjemme Vejle sejren over De Kongeblå fra Lyngby, der dermed led deres tredje nederlag på stribe. 

Efter en landskampspause og et relativt forskudt kampprogram havde U/19 Ligaen i weekenden fuld fart over feltet, da de lagde fra start med fuldt program.

En af de kampe var med Lyngby, som havde krydset landets bælter for at komme til Vejle, hvor en, på papiret, meget lige modstander ventede á samme navn.

Der var dog en væsentlig ændring forud for kampen mellem de to hold, da Vejle havde rykket hjemmebanen et par kilometer uden for byen. Her debuterede de på Vejle Idrætsefterskoles nyanlagte kunstgræsbane.

Vejle startede kampen godt, og viste gode takter i kampens første faser. Lyngby-keeperen Jonas Elkjær havde dog en fin kamp for De Kongeblå, hvor han viste god ro og orden. Dette resulterede også i, at Lyngby overkom den voldsomme Vejle-start.

Læs resten af referatet her:

Målmaskine-Esbjerg fortsætter

Odense Boldklubs U/19-hold måtte se sig besejret af en dødbold, i weekendens kamp mod Esbjergs ditto.

Odense Boldklub mødte det daværende tophold Esbjerg fB, den 3. oktober, søndag. Kampen viste sig at være så svær for Odense som forventet, idet Esbjerg, der havde scoret ni mål i de forhenværende to målrige kampe, var de sejrrige i opgøret med det fynske hold, der har hjemme i TREFOR Park.

Kampens første mål kom blot fem minutter inde i kampen, og var i Esbjergs favør. Kampens intensitet blev dog ikke forringet, da Odense Boldklubs U/19-hold gjorde alt i deres magt for at indhente Esbjerg.

Og det gjorde de.

Læs resten af referatet her:

Topholdet smed points til Silkeborg U/19

På trods af en føring på 2-0, måtte FC Nordsjællands U/19-hold nøjes med 2-2 mod Silkeborg.

FC Nordsjælland var kommende flyvende fra start i U/19-ligaen med fire sejre og én uafgjort i de første fem kampe. I lørdagens hjemmekamp mod Silkeborg, som dog også har fået en fin start, burde FCN have sikret sig sin femte sejr.

Begge hold havde mange chancer i første halvleg, men stillingen i pausen var 0-0. I de næste 45 minutter begyndte målene dog at rasle ind. Oliver Miltoft bragte FC Nordsjælland foran med 1-0 efter 55 minutter, da han tacklede bolden i mål efter en fejl fra Silkeborgs keeper. Tyve minutter senere bragte Benjamin Lund også hjemmeholdet foran 2-0, og FC Nordsjælland have kørt kampen hjem derfra.

Læs resten af referatet her:

FCK U/19 endelig på pointtavlen

Først efter fire spillerunder har F.C. København sikret sig sine første point i U/19-ligaen. Et tæt opgør mod AGF blev vundet med 1-0.

F.C. Københavns U/19-hold har ikke fået nogen god start på denne sæson. De første tre kampe i årets U/19-liga resulterede således i tre nederlag for hovedstadsklubben, men nu er der endelig lidt at glæde sig over for Brian Riemer og resten af trænerteamet.

I en lidt kaotisk kamp tog FCK nemlig hjem til København med en smal 1-0-sejr. Det var da også F.C. København, som havde de fleste chancer.

Læs resten af referatet her:

FC MIdtjylland U/19 med storsejr i tæt AaB-kamp

FC Midtjylland trak det længste strå, da et lige opgør mod AaB endte med en 4-1 sejr til midtjyderne i Aalborg.

De forsvarende danske U/19-mestre stillede med flere af de samme spillere, som i onsdags sikrede en 3-1-sejr mod Saburtalo i UEFA Youth League. Det forklarer måske, at AaB kom klart bedst fra start i lørdagens nederlag på 1-4 til FC Midtjylland.

Kampbilledet de første 20 minutter skulle dog ikke afspejle sig i kampens slutresultat. Efter 22 minutter bragte Gloire Rutikanga således FC Midtjylland foran på et straffespark, og lige inden pausen fordoblede Rasmus Nissen midtjydernes føring.

Læs resten af referatet her:

Randers og Brøndby deles i lige opgør

Randers Freja og Brøndby IF tørnede sammen i weekenden, i et opgør i U/19 Ligaen.

Randers Freja og Brøndby IFs U/19-hold mødtes i et opgør i U/19 Ligaen, i weekenden. Kampen blev spillet på Randers’ hjemmebane, Randers Stadion, men det var dog gæsterne fra Vestegnsklubben der havde mest besiddelse. Randers Freja var dog solide i forsvaret.

Men så skete det.

Brøndby får et hjørnespark, som U/19-holdets venstreback Gregers Lauritzen eksekverer i nettet. 0-1 til gæsterne fra København.

Læs resten af referatet her:

Det er værd at notere sig, at det er vanskeligt at samle information om diverse kampe, spillere osv. fra U/19 Ligaen, da vi her på Talenttid er de eneste, der fuldt og fast fokuserer på de bedste danske ungdomsligaer. Derfor har vi brug for DIN hjælp, til at udvikle både Talenttid men også dansk ungdomsfodbold, som vi her på D’ BOLD mener, får for lidt medietid. Er du uenig i nogle af kåringer? Mangler vi at skrive om noget, eller er vi bare helt ude i hampen, ja så skal du være velkommen til at kontakte os, ligesom vi med fordel altid modtager information om spillere, hold, trænere og hvad der ellers rører sig.

In this article