Iversen om første halvsæson i FCM: Skadesplaget men lærerigt

Noah Iversen har i det sidste halve år været på kontrakt med FC Midtjylland, og har spillet for deres U/17-hold. En meget lærerig proces ifølge Iversen selv.

Noah Iversen kom i slutningen af sidste år til Herning, hvor han var flyttet til helt fra Thy. Han var flyttet fra Vest- til Midtjylland helt uden sin familie, og boede derfor i starten hos en plejefamilie. Til sommer fik Iversen så kontrakt med FC Midtjylland, og flyttede derfor ind på ISI idrætsefterskole i Ikast, hvor de fleste af FC Midtjyllands unge talenter går.

Iversen havde altså allerede før sin kontrakt med klubben, lært både spillestil og spillere at kende, og det er han meget taknemmelig for, her et halvt år senere.

– Jeg har været i klubben i lidt over et år. Jeg er faldet rigtig godt til, og kender det hele omkring FCM. Jeg har fået mange nye gode relationer og bekendtskaber, og har virkelig rykket mig både på og uden for banen. Men jeg har stadigvæk meget at lære, siger Iversen til D’ BOLD.

Det har derfor også været Iversens første sæson med fodbold på så højt niveau, som det der er i U/17 Ligaen. Og med andetårsspillere på holdet, har tiden i den nye klub været meget lærerig.

– Den har været meget lærerig. Er blevet matchet op med nogle af de bedste på min egen alder, og dem, der er et år ældre, fortæller Iversen.

Noah Iversen kunne dog ikke spille med lige fra sæsonstart, da han blev ramt af en skade, som holdt ham uden for banen i de første fire spillerunder, samt en landsholdssamling med U/16-landsholdet.

– Jeg fik skaden en uge inden vores første ligakamp. Det var selvfølgelig et stort nederlag ikke at kunne være med i de første fire kampe. Man føler sig helt magtesløs, når man ikke kan gå ind og vise sig frem på banen. Det var lidt en hård start, men jeg kom stærkere ud efter skadesforløbet, forklarer den luftstærke angriber.

Iversen er dog overordnet set positiv over sit 2015.

– Som sagt et meget lærerigt halvt år, hvor der har været op- og nedture. Holdet ligger jo i den sjove ende af tabellen, og vi har spillet godt fodbold. Så det tegner til at blive et godt år 2016, siger han til dbold.dk.

Selvom Iversen aldrig nåede ind på U/16-landsholdet, har han nu fået endnu en chance. Han er nemlig udtaget til truppen, der skal på træningstur til Tyrkiet.

Læs mere: Fokus på: Noah Iversen – Nyt hjem, rykkede grænser og Ibrahimovic

In this article