10 talenter du skal holde øje med fra årgang ’01

D’ BOLD har været på plads på tilskuerrækkerne til DBU’s seneste U/15-træf, og har nu fundet ti talenter, som du for fremtiden skal holde øje med.

Som følge af det forhenværende U/15-træf, der har fundet sted i Vildbjerg de sidste fire dage, har D’ BOLD udvalgt ti spillere, som den udsendte synes har gjort det ekstra godt. Udvælgelsen var hård, da der til samlingen var 58 spillere. Men disse ti har gjort det særligt godt.

Læs også: Fremtidens talenter: DBU U/15-træf – dag 3

Andreas Pyndt Andersen, BIF
Simon Rossil, BIF
Rasmus Rejnholdt, EfB
Andreas Kirkeby, FCK
Nikolas Dyhr, FCM
Gustav Isaksen, FCM
Oliver Villadsen, FCN
Muamer Brajanac, Kolding IF
Christoffer Saeitz, Lyngby BK
Andreas Søndergaard, OB

Læs også: Fremtidens talenter: DBU U/15-træf – dag 4

Simon Rossil og Andreas Søndergaard kommer til at kæmpe om målmandspladsen. Begge to stod stabilt for deres hold henover landsholdssamlingen, og havde også god lyd på. Virkede generelt meget forstående for hvilken situation de var i, og udnyttede det til fulde. I mens kommer Muamer Brajanac og Andreas Kirkeby nok til at styre holdet fra forreste del af banen. Begge var meget skarpe foran mål, begge scorede to kasser, og specielt Brajanac stod rigtig godt placeret på banen oppe i angrebet, mens han med sin styrke og fysik kunne erobre bolden flere steder på banen.

Rasmus Rejnholdt, og Christoffer Saeitz var ekstremt dygtige i forsvaret, og var meget selvsikre og viste stort potentiale i den bagerste kæde til samlingen. De var begge to á flere omgange dygtige på bolden, og fik placeret sig rigtigt i forhold til, at kunne modtage bolden nede i forsvaret.

Nikolas Dyhr, Gustav Isaksen og Oliver Villadsen kommer fra alle steder på midtbanen til at bringe en masse fart på banen, mens i sær Isaksen er farlig foran kassen. Dyhr kan også sagtens skyde på mål, men vil sammen med Villadsen være skarpe på både korte og lange afleveringer, mens de kan tage nogle fantastisk farlige løb både inde midt på banen, men så sandelig også ude på kanten.

Læs også: Officielt: Her er det ny U/16-landshold

In this article