Årets spiller underskriver ny kontrakt med FC Nordsjælland

 

Benjamin Lund har underskrevet en ny kontrakt med FC Nordsjælland, som rykker ham endnu tættere på Superliga-truppen

Som afslutning på sæson blev venstreback og anfører for U/19-ligaholdet, Benjamin Lund, kåret til årets spiller af trænerstab og holdkammeraterne i FC Nordsjælland. Nu bliver den talentfulde bornholmer yderligere belønnet med en ny kontrakt.

Kontrakten giver Lund mulighed for at færdiggøre sin uddannelse, og i samme ombæring forbedre sine færdigheder på fodboldbanen. Sportschefen for akademiet i FC Nordsjælland, Jan Laursen, forklarer at aftalen giver mulighed for Lund til at færdiggøre sin uddannelse, træne med hos førsteholdet og samtidig fortsat spille for U/19-ligaholdet, da konkurrencen er hård på venstrebacken i ALKA Superliga-truppen.

Lund har vist sit talent i landsholdstrøjen, hvor han har fået ni officielle kampe, og håber, at han fremover bliver uundværlig for cheftræneren for ALKA Superliga-holdet, Kasper Hjulmand:

– Jeg er glad for den løsning vi har fundet. Klubben viser mig tillid, og selvom der er mange om budet på venstreback, så håber jeg på, at jeg langsomt kan bide mig fast i Superliga-truppen og med tiden gøre det svært for Kasper Hjulmand at se bort fra mig, fortæller Benjamin Lund til klubbens egen hjemmeside

Benjamin Lund kommer oprindeligt fra Bornholm, men flyttede til Sjælland, da han underskrev sin første kontrakt med FC Nordsjælland. I sommers var han med i vores ugentlig indslag ”Fokus på”. Læs mere her. Han har endnu ikke fået debut i ALKA Superligaen.

In this article