Europæiske storklubber vil også have 14-årige Nørrestrand

Det er ikke kun Sunderland, der er ude efter Brøndbys stortalent, Frederik Nørrestrand, kan D’ BOLD nu afsløre.

I sidste uge kunne D’ BOLD fortælle historien om 14-årige Frederik Nørrestrand, der til daglig tørner ud på Brøndbys U/17-hold, og som egentligt startede med at være tredjeholdsspiller, men med hårdt arbejde fik kæmpet sig op til stor bemærkning af Brøndbys spillere og trænerstab.

Denne udvikling er dog ikke blot blevet bemærket af Brøndbys trænerstab og spillere, men også af klubber fra udlandet.

BT kunne tidligere i dag, torsdag, afsløre, at Sunderland havde set sig varme på den unge spiller, og ville invitere ham til prøvetræning. Af den grund adspurgte man Troels Bech om situationen, og her bekræftede klubbens sportsdirektør Sunderlands interesse.

– Vi er bekendt med interessen fra en række udenlandske klubber, heriblandt Sunderland, men intet er skrevet under, fortæller Troels Bech til BT, omkring den udenlandske interesse for Nørrestrand.

Nu kan D’ BOLD yderligere afsløre, at der er yderligere udenlandsk interesse for spilleren, og at denne interesse er at finde i to storklubber i England og to hollandske ditto. Her er der altså tale om Sunderland, som BT kunne berette interessen fra, men også selveste Manchester City, der ønsker forsvarstalentet til prøvetræning.  Ajax og Feyenoord har samme ønsker, i håb om at kunne lukke en aftale med spilleren, inden han skriver under på en kontrakt med Brøndby, når han fylder 15 i medio november.

Spilleren har selv tidligere til D’ BOLD udtalt, at hans ultimative drøm inden for fodbolden, er at spille i den engelske Premier League, og med Manchester City og Sunderlands store interesse, så er muligheden ikke udelukket for det kun 14-årige Brøndby-talent.

Spilleren er endnu ikke på kontrakt hos Brøndby, da han endnu ikke er fyldt 15 år, hvorfor en eventuel handel kun kan blive endnu mere interessant for forsvarsspilleren, der ikke skjuler glæden overfor den udenlandske interesse:

– Selvfølgelig bliver man glad og stolt, når man hører, at der er store klubber der kan lide én, men jeg fokuserer mig bare på mit spil på banen, forklarer Nørrestrand til dbold.dk, men tilføjer, at hans nuværende drøm ligger på Brøndbys græsgange:

– Selvfølgelig drømmer jeg om at komme til udlandet og spille, en dag i fremtiden, men jeg elsker at være i Brøndby, og har det rigtig godt i klubben. Min største drøm handler om at spille på Brøndby Stadion, og slå igennem på førsteholdet, fortæller den 14-årige Brøndby-spiller.

Nørrestrand er for nyligt blevet udtaget til U/16-landsholdet, som følge af sine gode takter i Brøndby.

In this article