Bonde: Er der hundrede procent for landsholdet

18-årige Mathias Bonde spillede det sidste kvarter i træningskampen mod Norge. Men det gør ham ikke noget.

Fredag eftermiddag spillede det ”nye” danske U/19-landshold den første kamp, da man tabte en velspillet kamp til Norge. Tirsdag hedder modstanderen Sverige. Ligesom fredagens kamp er arvefjende opgøret tirsdag en træningskamp, men det ændrer ikke på indstillingen til kampene, understregede flere af holdets spillere over D’BOLD udsendte fredag.

Læs også: Kampreferat fra 1-2-nederlaget til Norge

Selvom det blev fredag blev til et nederlag på 1-2 mod Norge, skal der dog ikke ændres på mange strenge ifølge midtbanespiller Mathias Bonde:

– Så vidt jeg tænker, skal vi ikke ind og lave om på alt for meget, da vi spiller det fodbold, som vi gerne vil spille, og overholder de aftaler, vi laver inden kampen. Gør vi det igen, og får styr på de defensive takter, så kan vi godt få rettet op på det (resultatet fra fredag, red.), forklarer den nyslåede FCK-spiller til D’BOLD

Den igangværende landsholdssamling skal være med til at give det nye kuld en god start, forud for EM-kvalifikationskampene til november. Derfor har en del af programmet også indeholdt teambuildingsopgaver, FIFA og bordtennis. Det er nemlig et hold som helhed, der skal repræsentere de rød/hvide-farver. For rutinerede Mathias Bonde gør det samme sig gældende, som ikke er til landskampene for egen vinding:

– Mine egne chancer for spilletid ved jeg ikke så meget om lige nu, men jeg håber selvfølgelig på at kunne komme ind og hjælpe holdet i en hold kamp. Men det valg lader jeg træneren stå for, det bruger jeg ikke så meget energi på.
– Både på og udenfor banen er jeg der 100% for holdets skyld.

Læs også: Interview med Mathias Bonde om at komme tilbage til dansk fodbold

Kampen mod Sverige spilles klokken 12 på et formentlig proppet stadion, hvorefter U/19-landsholdet bryder op for denne gang. De næste landskampe bliver to træningskampen i Schweiz i starten af oktober måned, hvor man møder netop Schweiz af to omgange.

In this article