Lodahl efter 0-0: Vi havde chancerne til at vinde

Lørdag spillede OB og Randers 0-0 i U/19 Ligaen. Efter kampen fangede D’ BOLD OBs talentfulde midtbanespiller, Sebastian Lodahl.

Lørdag kl. 13 delte OB og Randers i et chancefattigt opgør. D’ BOLD var til stede på lægterne, og efter kampen var 18-årige Sebastian Lodahl klar til at kommentere kampens forløb. Den dygtige kantspiller var ikke helt tilfreds med det uafgjorte resultat.

– Nej, jeg er ikke tilfreds. Vi havde chancerne til at vinde, men vi manglede den sidste skarphed. Vi skulle have vundet den kamp, fortæller Sebastian Lodahl ude foran holdets omklædningsrum i Ådalen.

Når det gælder Sebastian Lodahls egen præstation i kampen, fremhæver han igen den sidste skarphed.

– Jeg synes egentlig, at jeg arbejder rigtig hårdt. Men ligesom resten af holdet, mangler jeg også den sidste skarphed i dag.

Læs også omkring to af Randers’ spilleres syn på kampen.

Selvom Lodahl ikke var tilfreds med kampen mod Randers, kan han være fint tilfreds med den samlede sæson. De fynske U/19-talenter ligger nemlig på en rigtig flot 4. plads. På pladsen under dem er det modstanderne fra Randers, som ligger og truer. Tre point i kampen ville altså have skabt et lille mellemrum mellem OB og resten af midterfeltet. OB har dog en kamp i underskud i forhold til Randers.

Med kun én kamp tilbage, inden der er vinterpause, kan Sebastian Lodahl kigge tilbage på en godkendt halvsæson. Sidste kamp inden pausen er en udekamp mod FC København.

– Det har været rigtig godt (efterårssæsonen red.). Vi har været meget stabile. De fleste af kampene har været meget tætte kampe, så det er jo fedt, at vi har fået så mange point. En absolut godkendt sæson.

Sidst OB U/19 sluttede i den bedste halvdel af tabellen, var i U/19-sæsonen 12/13 – altså fire sæsoner siden. Det er derfor noget stort OBs U/19-mandskab har gang i i denne sæson. Sebastian Lodahl er også utrolig ambitiøs på holdets vegne.

– Vi vil helt sikkert spille med i toppen. Vi vi skabe gode resultater og ikke mindst spille god fodbold. Hvis vi i hver eneste kamp kan få den sidste skarphed med, ender vi højt i tabellen. Vi håber selvfølgelig på medaljer, slutter Sebastian Lodahl smilende af i interviewet med D’ BOLD.

Hvis du vil læse mere om Sebastian Lodahl, kan du gøre det her i vores Fokus På, fra dengang han var FC Midtjylland-spiller.

In this article