Ombejlet Brøndby-talent underskriver kontrakt

Frederik Nørrestrand har været rygtet til flere topklubber rundt omkring i Europa. I dag har han dog valgt at skrive under på en kontrakt med Brøndby. Det 15-årige talent bliver derfor på Vestegnen to år endnu.

Der har været skrevet rigtig meget om højrebacken Frederik Nørrestrand, til trods for at han kun er 15 år gammel. Frederik Nørrestrand var for ca. en uge siden ude at kritisere Brøndby, fordi han ikke mente, at han blev udfordret nok til dagligt i træningen.

Læs også: Nørrestrand: Har brug for at træne på højere niveau

Der har derfor været sået meget tvivl om, hvorvidt Frederik Nørrestrand havde lyst til at fortsætte karrieren i Brøndby. Især med tanke på hvor mange storklubber der er ude efter den 15-årige U/17-spiller. Men i dag meddeler Brøndby altså, at Nørrestrand fortsætter karrieren i Brøndby IF. Det er noget, der glæder sportsdirektør Troels Bech:

– Der er blevet sagt og skrevet meget om Frederik Nørrestrand i de seneste måneder, og derfor glæder vi os over, at både vi og Frederik med denne kontrakt nu kan få lidt arbejdsro. Ligesom med alle andre talenter, der vil frem her i verden, så kræver det hårdt arbejde, dedikation og professionalisme at udvikle sig fra en talentfuld ungdomsspiller til at slå igennem på seniorniveau. Med den 2-årige kontrakt kan vi og Frederik koncentrere os om at udvikle det talent, han har, så han forhåbentlig en dag kan tage det svære spring op til seniorniveau, udtaler Troels Bech til Brøndbys hjemmeside.

Hovedpersonen selv er også glad for den nye kontrakt, som varer til december 2018:

– Jeg er stolt og glad over, at min første professionelle kontrakt er med Brøndby IF. Jeg har haft gode snakke med både Troels og Kim (Vilfort, red.), og der er lagt en god plan for min videre udvikling på U17-holdet. Jeg har stor tro på egne evner, men ved også, at det kræver hårdt arbejde hver dag til træning.

Frederik Nørrestrand har været rygtet til aldeles store klubber på det seneste. Blandt klubberne er Ajax, Feyenoord, Sunderland, Manchester City, Arsenal, Chelsea, Roma og Juventus. Han var endda til prøvetræning hos Sunderland. Det er derfor en kæmpe sejr for Brøndby at få lov til at beholde ham et par år endnu.

Selvom Frederik Nørrestrand kun er 15 år, har han allerede oplevet en del succes. Den unge højreback har spillet to U/16-landskampe for Danmark. Han var tilmed anfører i begge kampe. Han har samtidig opnået at træne med Brøndbys Superliga-trup i en landskampsrunde i en alder af bare 14 år. Det skulle være første gang i klubbens historie, at en 14-årig blev hevet med op til førsteholdstræningen.

På sin 15-års fødselsdag valgte Frederik Nørrestrand at skrive kontrakt med agentbureauet HCM. Det har hjulpet Nørrestrand med at fokusere mere på fodbolden, og så var der andre, som kunne tage sig af alt det andet. I forbindelse med kontrakten med HCM, har 15-årige Nørrestrand fået sig en personlig agent. Der er ikke mange 15-årige knægte, som kan sige, at de har deres egen agent!

Brøndby har tidligere solgt store talenter i en tidlig alder som for eksempel Andreas Christensen, Jannik Vestergaard og Pierre Emil Højbjerg. Alle disse spillere er nu store profiler på det danske landshold. Frederik Nørrestrand er helt sikkert den næste store spiller i rækken.

 

In this article