17-årig Randers-angriber med god opstart i Superliga-truppen

Embed from Getty Images

Den 17-årige angriber har haft en god opstart med Superliga-truppen i Randers FC, hvor han er blevet rykket permanent op i førsteholdstruppen denne vinter. 

Han fik sin debut for Randers FC i Superligaen i en alder af 16 år, og er ved årsskiftet til 2017 blevet rykket op i førsteholdstruppen på permanent basis i en alder af 17 år. Det går godt for angriberen Marcus Mølvadgaard, der i en ung alder allerede har vist prøver på sit store talent i både U/17- og U/19 Ligaen.

LÆS OGSÅ: 17-årig Randers-angriber: Mine kvaliteter rækker til det, jeg vil

Nu er han så en fast bestanddel af Superliga-truppen i Randers FC, og kan meget vel være i spil til mange flere minutters spilletid i foråret, end de blot otte minutter han fik i sin debut mod AC Horsens tilbage i august måned. Opstarten med profiler som Kasper Fisker, Mads Fenger og Marvin Pourié er gået problemfrit for den unge angriber, der sagtens føler, han kan være med i tempoet.

– Jeg synes, de første uger er gået super godt. Der er selvfølgelig altid noget, som man kan forbedre, men overordnet set er det gået som forventet. Tempoet kan jeg sagtens være med i, jeg skal bare arbejde mere på det fysiske, siger Marcus Mølvadgaard til D’ BOLD.

Mølvadgaard fik sågar lov at starte på banen, da Randers FC i lørdags spillede en træningskamp mod Viborg FF. Her spillede han samtlige minutter bortset fra de første 15 minutter af anden halvleg. Oplevelsen har givet blod på tanden.

LÆS OGSÅ: Spilletid til Lauenborg og Mølvadgaard i Superliga-test

– Det var super fedt at få chancen. Det giver mere blod på tanden. Jeg synes, jeg forvaltede chancen godt. Jeg viste noget af det, jeg har at byde på, men der er selvfølgelig altid noget, man kan forbedre.

Randers har i januars transfervindue tyndet lidt ud i angrebsgemakkerne, eftersom topscorer Mikael Ishak er blev solgt og svenske Marko Mitrovic har fået ophævet sin kontrakt med klubben. Den unge, nyoprykkede angriber mener dog ikke, at det betyder synderlig meget for hans position i angrebshierarkiet.

– Det ændrer ikke rigtig noget. Jeg er stadigvæk den nye i flokken, og jeg har tænkt mig at gribe det an på samme måde, som hvis Ishak og Mitrovic stadigvæk var her, lyder det fra angriberen, der ikke vil afskrive, at han godt kan komme til at hjælpe Randers’ hold i U/19 Ligaen i foråret i nogle kampe.

– Det kommer jo an på, hvordan jeg gør det. Jeg er stadig ung, så spilletid er det, der er vigtigst for mig. Men om det er i Superligaen, eller på U/19 er op til mig selv.

Allermest glæder han sig bare til at forsætte det hårde arbejde og til at komme i gang med sæsonen igen.

– Jeg vil bare forsætte, som jeg er startet. Arbejde hårdt og vise mine kvaliteter frem. Og så glæder jeg mig bare til at spille om point igen, siger Marcus Mølvadgaard.

In this article