Talenttid – U/17 Ligaen – 06-04-2016 – I skyggen af landsholdet

I skyggen af den professionelle seniorfodboldverden finder vi talenternes skueplads. D’ BOLD inviterer jer indenfor I en verden, hvor unge, håbefulde spillere på daglig basis gør deres ypperste for at forfølge drømmen. Læs med her, for at høre denne uges bedste nyheder om dansk ungdomsfodbold!

Som følge af U/17 landsholdets EM-kvalkampe bød weekendens spillerunde blot på tre opgør. Alle målfattige, men uhyggelig jævnbyrdige!

U/17 Ligaen

U/17 Ligaen (kilde:dbu.dk).
U/17 Ligaen (kilde:dbu.dk).

Esbjerg knækkede koden i Haderslev

Esbjerg U/17-ligahold dominerede fra start til slut, da man lørdag gæstede Haderslev. David Easter blev kampens enlige målscorer, da han efter en times spil gjorde det til 0-1.

U/17-landsholdet har siden slutningen af marts spillet vigtige kampe i EM-kvalifikationen, og derfor har U/17 Ligaen delvist stået stille. Esbjerg og Haderslev har dog ingen spillere repræsenteret i rødt og hvidt, så kampen mellem de to sydligst placerede mandskaber i U/17 Ligaen blev naturligvis afviklet.

Begge hold kom til kampen med selvtillid i bagagen. Haderslev havde senest sensationelt besejret Brøndby på udebane, mens Esbjerg på hjemmebane ydmygede HB Køge med 4-0. Der var således lagt i kakkelovnen til en god kamp mellem to klubber, som med lidt god vilje kan betegnes som hinandens største rivaler…

LÆS RESTEN AF KAMPREFERATET HER:

Chancerig kamp sluttede målløst

Silkeborg og Lyngby skabte rigeligt med chancer, men ind ville bolden ikke, da de to hold lørdag mødtes i U/17 Ligaen.

Hjemme på Søholt skulle Silkeborg lørdag forsøge at kickstarte forårssæsonen. En forårssæson, som hidtil har budt på skuffelse og atter skuffelse for de rødklædte midtjyder. Årets tre første kampe er alle tabt, og det med en målscorer der fortæller, at man heller ikke har formået at score bare ét enkelt mål! Starten på foråret minder meget om starten på efteråret, hvor Silkeborg ligeledes lagde aldeles forfærdeligt fra land. Nå, men lørdag skulle skuffelse altså vendes til succes, da Lyngby kom på besøg.

De kongeblå sjællændere har som Silkeborg haft en dårlig start på foråret, men senest fik man rettet op på sagerne, da det fortjent blev til en 2-1-sejr mod Randers. I lørdagens kamp var Lyngby ligesom så mange gange før uden holdets bærende kræfter. Oskar Snorre var i landsholdstjeneste, og Emilio Simonsen var heller ikke til rådighed.

Første halvleg var en jævnbyrdig affære..

LÆS RESTEN AF KAMPREFERATET HER:

Mønsterangreb nok for Vejle

Lørdag eftermiddag var der atter bold i U/17 Ligaen, da OB hjemme tog imod Vejle. Værterne havde bolden mest, men lige lidt hjalp det. Vejle vandt kampen 0-1 efter et flot, kollektivt mål.

U/17-landsholdets EM-kvalifikationskampe betød, at langt de fleste hold manglede en eller flere profiler til weekendens spillerunde i U/17 Ligaen og derfor flyttede deres respektive kampe. Dette gjaldt dog ikke Vejle eller OB, som ikke har spillere repræsenteret på U/17-landsholdet.

I stedet blev lørdagen brugt på at spille om vigtige point i U/17 Ligaen. Vejle startede bedst og havde i kampens spæde minutter et par småstore chancer for at bringe sig i front. Selvom OB kampen igennem havde et overtag ift. boldbesiddelse, var østjyderne ofte farlige på kontraangreb…

LÆS RESTEN AF KAMPREFERATET HER:

In this article